U očima krijem tugu, samoća mi dušu para, pijem da je zaboravim, a želja se veća stvara, pijem da je zaboravim, a želja se veća stvara.
тражи, тражи, све што желиш прстом ми покажи тражи, да од суза бисере ти правим тражи с краја свијета да се јавим ... та ра ра рам
баш ти лепо стоје сузе али немој плакати зашто бисере у блато ночас бацаш ти кад би киша била тиша ти би чула корак мој као некад кад сам био твој
I posle svega, ja te cekam al' me ubija kad kazes da ima vremena i posle svega, ja te cekam to me ubija polako, moja jedina
znamo se skoro vec 10 dana daj mi svoj auto i kljuc od stana. Hej, na sveze mleko mirise dan ptice pevaju na sav glas jutro njise vetar dodirni mi kolena to bi bas volela, hej, plavo nebo zuri u stan zuti leptir mazi moj vrat jutro njise vetar dodirni mi kolena to bi bas volela.
Voljela sam oci nevjerne voljela sam oci zelene Ako poželiš da mi se vratiš gledaj da to ne bude skoro, vremena daj mi da te prebolim
ја знам нечу те преболети могу ја због тебе брзо умрети ал знам нешто друго плашиме можда чу преживети
Со тебе се што ќе посакам знам ќе добијам со тебе се е најдобро не заборавно се што ќе посакам знам ќе добијам ова дежа ву е или јас го сонувам.
Полна месечина ти расоблечена само што спиев јас со шпиун на мојата девојка, и сега несакам и сега неможам јас да се откачам од тебе.
Dacu ti gram po gram ti samo reci "am" tvoja sam od cokolade devojka pod rukom lepim se topim u ustima to sam ja
Супер, супер, супер ѕвезда, супер ѕвезда сакам да сум јас (не се потрудив за нешто покреативно ,не ми се мисли )