Imam super sredstvo trenutno mu dejstvo sve sami vitamini proteini veruj mi cuda cini Super sredstvo on mi govori gadja me u mesto,pa me uveri da probam i ja njegov medikament od tadaa sam mu stalni pacijent
K’o lišće sam, vjetar me raznosi Vukovi umiru sami I opet Dunavom plove brodovi A ti više za mene ne brini K’o lišće sam, vjetar me raznosi Vukovi umiru sami
Ајде одбери некоја друга што те сака пази и чува ајде одбери нешто за себе на пример еве одбери ме мене
Ајде кажи ми на кого ноќе мислиш кој ти треба, и ајде кажи ми за кого ти се будиш, со која мисла не сакам да знам дали ти си сам или си со друга не сакам да знам дали ти си сам или со друга не сакам да знам дали ти си сам само за нас дека ти е жал Да си бил да си бил ти некој друг друга да сум била јас исто пак ќе ни се случи на крај
Ти не ми вредиш, добро знам јас каков си што и да кажеш бејби ти за се си крив можеби мислиш јас ќе патам но се лажеш ти знај..знај го чекав јас овој крај
Bejbi, bejbi zatvori oci sada Bejbi, bejbi Bejbi, bejbi zatvori oci sada Sledi poljubac Njeno telo sada mirno je Njene usne više ništa nece reci On je drži svu u rukama i sva je njegova
Devet dana na srcu rana devet noci bez pomoci devet zora i devet mora ovaj kosmar ne prolazi A ja, gubim tlo pod nogama i grabim vazduh rukama a zemlja se ne otvara
Ти немаш право да прашаш, како ми е без тебе. И дали сум сам. Оваа рана на душа, ќе ми зашие време и ќе заборавам.
zaboravlajs sta smo jednom davno rekli kad ostavljas , ostavlajs sve sto smo stekli sacvaj bar onaj ponos u tvom glasu koji sam voleo
daj mi znak i moja si, tvoje oci plave nek' mi nocas dodje glave, ja ne bih im odoleo ni kad' bi' drugu ludo voleo.
hajde nocas mi dodzi svega mi donesi nocas nesto ljepo treba da se desi hajde nocas mi dodzji bice vina i pjesme ja bez tebe ne znam ja bez tebe ne smjem
Да сум јужен ветар би те стопила, ко рујно вино би те опила. Да сум ѕвезда сјајна, би паднала на дланка твоја би застанала.
Не сум твоја крај сакам светлост и сјај што сакаш сега прај не сум твоја, јас сум слободна откачи се од мене
Се` ќе помине, далечни ќе сме, ќе останеме двајца што се сакале. Од време навреме, на мене сети се и не заборавај дека сме посилни од се`.
Не заборавај да се сетиш на мене овде умирам полека секој ден Боже, провери може веќе е време заедно пак да се будиме
pa mi doje da te jos jednom pitam ja imali nade za nas ma cini mi se da bi i ja dao pola zivota svog da sam opet duso samo dio srca tvog