dodirni mi koljena to bi bas volela hej na sveze mleko mirise dan ptice pjevaju na sav glas jutro njise vjetar
Gdje si ti, Da je slađe zaspati Ide mi u životu, ide mi, Ali mi fali ono malo ljubavi, Ali mi fali korak tvoj Da u stopu prati moj,
Дојдов пак, тајно моја Ѕвезда праќам, да те повика Ништо не е сменето Шушка молика Темно е, тајно моја А во душа светат фенери Се што имав заложив Да ти пеам, под пенџери
Morska zvezdo kade si sega duri vetrot igra so lisja zosto pisma ti ne mi pisuvas? Morska zvezdo dali me pamtis dali solza obraz ti krasi koga ime ke mi spomenat?
Не ме лажи, избриши ги ти солзите што ги лееш за мене со љубов купи ме за да простам сè Избриши ги ти солзите не ги кријат лагите избриши ги ти солзите знам јас лажни се
ti srceto mi go voskresnuvas, sega ljubovta e moja religija so tebe, imam se, i dovolno mi e, da ljubam i da postojam
Slavim ljubav, pjevam sreci moj problem nije od mene veci jer sam hrabra, jer sam svjesna da moj je zivot moja pjesma
Ja samo pjevam ja samo sviram ja nemam razlog da se živciram Jer imam tebe,koji me ljubi, koji me voli kada život zaboli
Mi smo savrseni par, to svako dobro zna, mi ljubimo se strasno i svima je jasno... Jer,mi smo savrseni par kao Romeo i Julia, zavidi nam drustvo celo, dve smo duse,jedno telo
Како ден јасно е мене ти си ми се како ден јасно е без тебе не можам не и цела ноќ со тебе мене малку ми е јас и ти заедно можеме да имаме се.
A kada padne noc, ja zovem upomoc, jer tebe nema tu. I svaki novi dan ko SMRT je dosadan, jer tebe nema tu.
Umri prije smrti, govore mi ljudi dok jos nije prekasno jer kad tijelo zadrhti, zamagle se puti pa sve postane opasno....
опасно е да сме заедно па уште насамо, јас и ти не би било паметно опасно е да сме заедно па уште насамо, знаеш ли? строго е забрането
Za mene ti je ljubav zabranjeni grad a mnogo sam ih, brate ja srusila do sad voli me, voli A ti mi na to kazes idi pa se leci i sve je jasno samo istina se krije bolelo je kao da si prvi sad mi nije, nista mi nije