Ej здраво здраво јас сум чил аут рапер Тони сакам чил аут луѓе и сакам да играм сони живеам скромно и пишувам за мојот град Скопје секој може да ме мрази но, нема и да ме сопре
кажи кој си ти и дали се 1003 срца во харем и зарем сум една од нив дај отвори ги твоите карти скриени има ли љубов или казна си ти
Ikono moja za dusa raj mi bese samo ti no neboto te skri o kolku boli no kazna moja si ti milo moe, kazna moja si ti.
Љубовта е икона, знаевме да кажеме секоја ноќ заклетва. Ветрови на небото можевме да сопреме, само Бог знае се`. Зошто отиде?
А денот не е ден и мракот ноќ и без тебе не чувствувам моќ, од тоа МЕСТО до мојот сон, не дели солза, тешка еден тон.
дај разбуди се го нема сонот на вљубените и оди си, ти чувам место во спомените но некогаш тргни низ времето и просторот и дојди на место на злосторот (ни тргна со песни од тоше )
И плачеш и гориш за разделба збориш заминуваш ти А имаш ли сила да размислиш мила што ќе сториш ти Ме оставаш мене за друг да те земе не те давам цвету мој кажи ми кажи дал постои друг воЖИВОТОТтвој
Животот не е измислена фраза од секоја радост посилен е животот нуди ми зема и дава да бидам силна без тебе
Во мала соба јас, сама на крај на вечноста и една желба една солза и една тивка молитва да бидам посилна и тебе да те преболам
Preboli me kako god znaš Najvažnije je da se više ne vraćaš Preboli me učini mi to Moje pravo vrijeme tek je počelo
А ти си зелена, ти треба време за да сфатиш не треба долго време да се мачиш Зелена, сакам само моја да си не сфаќаш никој не те гледа како јас
Jas kogo bi sakal ako ne si ti i so koj bi delel bol i radosti moeto srce ti e dom i odaja od nadez svetnata i so neznost poslana
Ти што ми ја украде душата, Ти што ми ја зароби младоста За што ке патам во животот, за кого ке дадам се‘.