За сите години што ми ги потроши само открив вистини хипокрит без тебе јас ќе преживеам ќе бидам посреќна а ти оди си а јас ќе најдам друг
odavno vec sve jedno ti je znam cujem ti u glasu da na tvoje oci varam te ne bi promjenio grimasu neka neko tugu odnese nisam ja za price potresne s tobom prezivecu neka na tome ostane
Ovo je prica o nama ovo je prica o njoj o zeni mog zivota o ljubavi nesrecnoj sve je samo uspomena ja sam sada proslost njena...
Секогаш кога мислам на тебе јас умирам И ти имаш безброј бури во животот свој. Празен преграт и во сон само те замислувам И знам дека судбина си, само си мој.
Moja si moja zauvek moja i kada ga ljubis pred svima ta bolna praznina u srcu sam ja Moja si moja zauvek moja sta je to gordo u tebi prezivela ne bi da drugoj se dam
Nekad neko, nekad niko Cekam dan da swane Okrecem se swe je isto Kad cekam bol da stane Mislim jaka sam toliko Ustajem kad tonem ja Ali nema nikog, nema nikog Sama, sam na swome znam?€? Kad ne mogu, kad ne mogu Bas nista wise Kad ne umem, ne umem Bas nista wise
I posle svega, ja te cekam al' me ubija kad kazes da ima vremena i posle svega, ja te cekam to me ubija polako, moja jedina...
моја прва платонска љубов чиста како солза сега кога пораснав сфатив што си ти... дојдов пак тајно моја ѕвезда праќам да те повика ништо не е сменето шушка молика
Tajno ime, tajno ime nisam lud da koristim se njime Tajno ime, tajno ime nisam lud da koristim se njima Tajno ime, tajno ime nisam lud da koristim se njime Tajno ime, tajno ime nisam lud da koristim se njime
Името твое на брегот го напишав бран ми го избриша. Името твое на облак го напишав ветер ми го однесе. Името твое во срцево ке го скријам со цела душа ќе го покријам ниту вода,ниту ветер, ниту сонце,ниту дожд да не го најде.
Srce nije kamen ne, srce nije kamen kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer vise ne kuca ko jedno srce nije kamen
Каменчиња фрлат мамо по наште кермиди, Каменчиња фрлат мамо по наште кермиди, оф мори мајко,мајко мори по наште кермиди. Дал да идам мила мамо, дал да им отворам, дал да идам мила мамо дал да им отворам Седи ќерко седи душо вечера немаме.....
Ви...вино на уснама нек ночас чује се пјесма до Јадрана ви.... вино на уснама нек ночас знају сви да си ме опила
Nisam prestala da volim oci tvoje, tvoje usne, tvoje ruke miris tvoj. Nisam prestala da ljubim tvoje stope kuda si ti prosao sa njom Nisam prestala da verujem u ljubav to ne mogu dok za tebe dusa zna.. nisam prestala da budem tvoja duga, kad odu svi, ostacu ja jedino ja