Не, не, не, не, не можам да кажам јас дека повеќе од тебе знам, нема лажно его ни суета. Не, не, не, не, не, не, не, не би се ставила јас пред тебе, иако подолго од тебе постојам.
Рака под рака бевме до лудост ничии лесно без мака верни и неверни од глупости и суета не ни успеа Верувај ништо намерно не сакав да ни се случи најлошо гордоста не донесе до дно можам да не те сакам не и да заборавам а за тоа ти си ми должна до крај
во твоите очи што тајни кријат илјада скршени срца спијат ако моето е едно од нив за тоа јас сум самиот крив
Штом ноќта помине и денот осамне, од песок, срца две ќе направам. Во моите куфери ќе скријам немири и, без да плачам, ќе си заминам.
Да се плашам веќе несакам ниту да верувам во туѓи розови сонови, со сите болки се разминувам од стари отрови во кадифени фустани. На овој пат со тебе тргнувам без да ги понесам со себе старите куфери. Не, не сакам да знам.
Ti si son, sonot moj Gledam kako te gali Ne sum bog ni heroj Na srce fitil zapali Ti si son, sonot moj
Лошо ти стои за се да се правдаш а чекаш да си со него ти завидувам што не ти прилега да бришеш солзи со ракав и плачеш за крај а и таква си убава знај
Hajde, vodicu te sad odavde ja i cekacu te dole kod kolima moram da samo da prvo javim se zove me Answer, Answer zove me
Доџи сутра кад вино протекне, доџи сутра кад крену истине, можда сам други човек кад јутро осване и нисам човек за тебе
Kazu vrijeme neka protekne I suze ce prestati kazu vrijeme lijeci sve ali sta ce onda ostati od nase ljubavi tuga kad ode i ti ces nestati...
Tugo nevjero, moja nevoljo Kako da te vratim? Da te zagrlim, k'o da je prvi put Rijeke suza da ti pozlatim
Moji su dani prazni bez tebe na mojoj strani sunce ne greje Jos jedno leto novu ljubav svima daje i kamen gori, a meni zima je
Сонце не ме грее, каде замина ти, од очи ветени, врнат стари спомени, сонце не ме грее, сонце каде си ти, сам ме остави, небо ти ми затвори.