Oва небо знае се, се за тебе, oва небо знае каде отиде, ова небо сведок е за тоа време, ова небо ќе те врати кај мене, ќе не спои еден ден .
има ли ден за нас да откријам дека сум жив да фрлам превез од страв и страст да потпишам дека сум крив
Strah me da te volim kao nekada jos ova dusa tebi pripada Strah me da te volim kao nekada hiljadu tuga sreca nikada
Сакам за друга да патам, сакам и тебе да те вратам, пушти ме од љубов да умрам, и да пијам и да губам, пушти ме...
Губам од себе, не сакам а губам од себе, врати ја-усни молат за неа, губам од себе, не сакам а губам од себе, се предавам, нејзин сум засекогаш.
Не се предавам! Ќе одам до крај За љубов ќе горам во пекол И знај дека не жалам Што заспивам сам Што за добро се борам, А во зло постојам Ма не се предавам!
Заспивам мојот сон кон тебе патува како светулка што душа ми позлатува и сега сонувам дожд од сини цветови тонам во времето на твојте рајски светови
Tonam vo more od solzi...Solzi na ljubovta...Gore na nebo so zvezdi...TE SAKAM pisuva...Negde daleku vo osamen del od gradot Dve usni treperat I mesto nezno da ljubat tie vreme guba tI pak se karaatI
Да не си тука некаде јас далеку би бил, да не те љубев многу нешта јас би пропуштил, во ова утро бели ѕвезди јас ти симнувам, на овој Божиќ цел мој свет јас ти го дарувам.
Bozic je, a kao da nije kad sam bez tebe sve isto mi je a bozic je, a kao da nije kad sam bez tebe sve isto mi je
Врати ме на исто место исто време Само таму заедно ќе бидеме Срце дадов сега срце веќе немам Таму врати ме за пак да живеам
Врати се ти тоа ми треба укради миг само за мене врати се ти љубов ми треба о зошто се од мене однесе ти
Jalo, pilo sestro, sum se opilo, Golem zulum sestro sum napravilo. Sum zaklalo edno sine na majka, Sega oni barat krvninata. Ajde, ajde brate da večerame, Za krvnina brate, kolaj biva.