од збор направи песна..... доволно луд за да бидам со тебеееее,доволно мој за да оставам сееееееее,а знае ли бог дека спијам со тебее и дека си ти мојот најголем греееев.....
од збор направи песна..... Во коси да ти спијам без престан да те љубам од твојот нежен допир да излудам
од збор направи песна..... Овој свет од 4 ѕида ме излудува. Сакав да не те видам пак во мојот живот. Те сменив со астра курви, џоинт и пиво.
од збор направи песна..... Пак ветерот див ми фрла в лице земја прашина,те гледаааааааам,пааак,сон ко прашина...... и што си ти што сум јаааааааааааааас зрно прашина.... ...
од збор направи песна..... Сечи моме руси коси, прави скала да се качам да ти видам бело лице ем рудото ти грло.
од збор направи песна..... Dosta umorna sum veke zatvoram oci i zamisluvam jas raj raj na zemjata Aa Vo rajot nejkam jas muzika sto ti ja sakas sakam da peam toa jas sto sakam neli ti e dosta?
од збор направи песна..... А шта ми недаш мииииииииииииира? ја те волим а моја жена умира. Морав нешто да измислам иначу немаше да ви иде играта
од збор направи песна..... Јеи је боли сватив дека неможам без тебе па колку и да помине време. http://www.youtube.com/watch?v=VHrsTzsqrpg
од збор направи песна..... Ај излези стара мајко, на пенџеретоооо па да видиш кој помина умрев за него....
од збор направи песна..... Кој сум јас, кој сум јас a? Јас сум интелект Покажи респект Влагам во полн ефект хахахахаха
од збор направи песна..... каде и да одам имам добра публика добивам респект пошто израснав на улица......
од збор направи песна..... или смрт без страв во срцето сум лав во околина израснав а светам со саф Скај дај полесни зборови се утепав мислејќи,да не беше гугл
од збор направи песна..... Srce je moje violina Sto je diras kad neznas da sviras Nemoj da kvaris najlepse zvuke Mesto pesme zacuces jauke Готово веќе лесни ставам ...карана сум од Чика
од збор направи песна..... Dodirni me sasvim slucajno poljubi me filmski nestvarno I najlepse kad je prestani x2