воз да ме згази не би била тажна освен ако се правиш со сила гајле ти е за мене за тебе сум јас уште еден будала
Чудна е таа сила, На сите над мене ви е многу мила. Најдете друг збор, Распоредов е многу спор. Играјте по правила златни, Да не дојде Реинбоу затоа што сме многу ,,матни,,.
воз да ме згази не би била тажна освен ако се правиш со сила гајле ти е за мене за тебе сум јас уште еден БУДАЛА ахаха
Boli stara ljubav kada se u mraku pored njega budim kao da sam sama boli, boli to pa mu kazem idi da na miru zalim i sanjam o nama
Luda za tobom sta se tu moze,kad' jos te cuvam ispod koze Luda za tobom A tebi smeta,sto bi zbog tebe i na kraj sveta
Lepo na slepo, ni kajanja, ni srama ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama ljubi me ti, nikada te vise necu videti al' koza pamti
Ljubavi mi smo mnogo toga hteli,zajedno Samo ovo nismo smeli,nikada Nije smelo da se desi Da ja tebe a ti mene izgubis
Samo tebe zelim ja i nikoga vise dok vreme se pise. samo tebe zelim ja moja si tajna moja prica beskrajna.
Dojdov pak, tajno moja, zvezda pracam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri.