Ќе бидам ВЕЧЕРВА твојата вечера А ти биди моето цунамииииииииииии Е баш ме заболе одоздола па нагоре Раке пуке Раке шлаке
Violina i gitara srce krie pesna stara Samo casive gi praznam i na dnoto jas tebe te baram Виолина и гитара срце крие песна стара само чашиве ги празнам и на дното јас тебе те барам
Стара мајко сватој кани, викни зурли и тапани. Нека бидат се одбрани стара мајко оро фани. Ај нек се пее нек се пиеее машко оро нек се вие
Iskreno, iskreno, vreme je da kažemo: nama nije sudjeno. Dokle da se lažemo? Iskreno, iskreno, neki izbor nemamo. Zbog mene nju da ostaviš, nije realno. Iskreno, iskreno. . .
Nije ljubav stvar, da bih ti je vratio, Gledaj, to sam samo ja, Uvek sam te voleo... Спојлер Се извинувам за латиницата
Ти не ми вредиш, добро знам јас каков си што и да кажеш, бејби, ти за сѐ си крив, можеби мислиш јас ќе патам,но се лажеш ти знај, знај го чекам јас овој крај!
Baby, baby, baby oooh Like baby, baby, baby nooo Like baby, baby, baby oooh I thought you'd always be mine
Always thought you'd come back, tell me All you found was heartbreak and misery It's hard for me to say, I'm jealous of the way You're happy without me...
Purple rain, purple rain Purple rain, purple rain Purple rain, purple rain I only wanted to see you Bathing in the purple rain