од збор направи песна..... И ден денес ко сонлива песна ќе долета мирис на цреша кога пролет ќе расцути в поле една цреша што мене ме чека
од збор направи песна..... Мирис твоје косе ветрови ми носе на југ небо и се смеје пркосе ми облаци...
од збор направи песна..... Во мене душа остана да можам да преживеам со дел од себе постојам во срцево умирам
од збор направи песна..... И времето да застане сакам, штом нежно ме допираш ти, и знам совршено се ќе биде....
од збор направи песна..... ми смо савршени пар ко Ромео и Јулија ми љубимосе страсно и свима е јасно....
од збор направи песна..... тогаш јас ќе почнам ново Лошо ти стои за се да се правдаш а чекаш да си со него...
од збор направи песна..... Немаш ни благодарам зашто се трудев да те сфатам, да те љубам, да те вратам.
од збор направи песна..... Далеку од мене, далеку од тебе љубовта се сокрила, длабоко во мене веќе долго време ти си само утеха....
Долго чекав да те сретнам верувај знаев дека тебе ноќва ќе те освојам Долго чекав да те сретнам верувај меѓу сите сенки ти си мојот зрак.
Не престануваш да ме рануваш кога поминуваш и ме одминуваш. Што да направам да те освојам, јас имам потреба од твојта близина.
Блиску до мене срцето твое е знам иако далеку од мене блиску до мене душава твоја е знам ме гали заспива до мене...