Brzo se desi sve stao si kraj mene tako sladak si ma nesto sapni mi da niko ne vidi nezno me dodirni reci rec il dve i palimo odavde
Sam sam sebi dao rec da te porazim na tvoj nacin za tebe postace lek onaj sto najmanje mi znaci bas si sladak
правам галама за уште еден скандал..... сакам да сум главен уште како мал.... насекаде се слуша мојот вокал..... се чувствувам баш како да сум крал....
Sakam sakam da sum slaven na segde da sum glaven Mamo mamo spasi me Uh sto sakam da sum slaven kaj Keti da sum glaven Mamo mamo spasi me
Сакам БМВ Алпина, но немам ни за Дрина Мамо, мамо спаси ме Сакам женска луда фина да биде како Лина Мамо, мамо спаси ме
EEE eee da imas vakva zenska junak da si mora, eee navecer i nasabajle se e kako nokjna mora! EEE eee da imas vakva zenska junak da si mora, eee navecer i nasabajle se e kako nokjna mora!
Pusti me da boli ublazim da te lakse prebolim jer volim te do bola pusti me bol da ublazim da te lakse prebolim jer si prava nocna mora
И тогаш некоја будала, ќе го спомне ко на шала, твоето име а јас без глас, ќе те проколнам, што незнам да те преболам