Пурпурни дождови леат во нас сеќавања безброј, ко сенки без глас, прават горчина слатка, на јаве и сон овој немир е ко песна, без последен тон.
И кога лажам знај уште сум луда по тебе и кога одиш ти оставаш болка во мене ти си ми едниствен лек и ќе ме излечиш за миг за после се да уништиш со твојта слатка горчина
Твоите бакнежи на моите бели кошули цела ноќ ми будат спомени. Две недели разделени и осамени, зар некој може да те замени?
Исток, сончев зрак и сон егзотичен. Со него пак се роди новиот ден, но без тебе, сам без тебе осамен.
дојди преку ден или среде ноќ и во било кое време знај и преку ден и по цела ноќ јас те чекам само тебе бејбее
mims-89 ili koja bilo od devojkite koi ja znaat pesnata da mi kazat kako se vika i koj ja pee oti ne mozam da ja najdam na you tube И кога лажам знај уште сум луда по тебе и кога одиш ти оставаш болка во мене ти си ми едниствен лек и ќе ме излечиш за миг за после се да уништиш со твојта слатка горчина
Zivis u oblacima mala i do tebe ne dopire moj glas ljubav jos nikom nisi dala i ne slutis kakva sreca ceka nas
среќна ли си ти сега кога носиш злато или несреќна што на мое место туѓи дланки треперат тоа срце кому припаѓа
Солзи прават златен прстен мојот проштален дар да те чува дури патуваш место мене да те допирааа.......
Боже не ми треба ништо друго дур сум жив под ова небо, топла постела и очи што ги знам, Боже ангели од небо прати таа нема да се врати чувај ја од зло
..Кога одам кај него ангели ме носат кога лежам со него јас на небо сум Ѕвезди изгорете ме, ветрој разнесете ме река златна, бескрајна в градиве ми тече...
Под ова небо железно ќе се претвориш во сениште без дом и без сон ќе бидеш мртва без да дознаеш сеништееее сега си само сениште
Сон, чуден сон, жолто обоен, во некоја земја далечна, мирис опоен. Песок, трагови, ми шепотат ветрови, по нив одам јас за да дознаам каде си.
Те познавам по тој парфееем што толку често јас го мирисам... Излажи ме, уште еднаш кажи дека не ми требаш да не бидам твое минатоооооо...