Се ежам од гребење по ѕид од чкрипење на табла од стиропор кога ми е ладно кога гледам некој тажен филм од некоја тажна случка
има многу работи ама најмногу од турпија за нокти! аххх мразам тоа! исто така и гребење по ѕид или па кога кредата шкрипе на табла...
кога некој ќе ми дувне на увото или шепоти,од чкрипење по табла и по гаражи кога некој чкрипи само што ќе помислам се ежам
Од самата помисла кога треба да допрам на некој предмет од керамика. Од чувството кога ставам ментол бонбон во устата знаете од оние што се во кесички сите заедно без да е секој посебно завиткан Спојлер
Од гребење со вилушка по тањир, од гребење на зид или табла,некој ко ке слушнам преубаво да пејт, тажни ситуации, весели ситуации, ко ке ми студит, од шкрипење креда по табла, ко ќе се исплашам..и така натака мн има ...На кратко ==од све се ежам..ама најповеќе ДЕ4КОТО КО КЕ МЕ БАЦИТ ВО ВРАТ.. СИТЕ ВЛАКНА НА МЕНЕ МИ СЕ КРЕВЕТ ХАХАХАХ незнам зошто а би требало најубаво да е
Од дупнати чорапи......и тоа на нога кај маж ми пошто јас нема теорија да го носам Ако не су ги видела пред тоа и не ги фрлам тој си ги облекува а мене не само морници а бре незнам уште што нема да ме полази и тогаш сум ваква "а бре кај ти беше паметот што си ги облекол овие".....а он муке си нема па уште и си се смешка .......поодвратно нешто нема за мене
Гребење со нокти по ѕид или табла,кога ќе ти се скрши ноктот и поминуваш со него по некој материјал,зуење на мува и сува кожа на дланките.
Кога ќе ми го бакне некој вратчето. Кога пее некој убаво. Кога ме чешка некој. Кога чкрипи кредата на таблата.