И за крај најубавата алка што си ја купив од екскурзија Уствари на сестра ми поклон и ја купив, ама и јас ќе ја носам
Најновата алка која си ја земав на 70% попустче од Аксесорис, и конечно со асална цена, а не начукале 900 денари за три кончиња. Оваа ми е единствената поспoртска и понормална алка за секој ден. Кафенава исто ми е нова, ја чекав оваа сто години на попуст и конечно И аксесорис знаеле некогаш да имаат попуст на убави работи
^ плавиот голем овален и 4тата слика баш сите ти се преубави Новата омилена алка, си се заљубив у неа и уште нешто ново
Teшко се наоѓа ланче со мојава буква, да не речам невозможно! Сите ли на М се викате? Ако битно на најубавата буква ви почнува името П.с Има и обетки ама незнам каде се
Да си споделам, цела среќна и весела. Најнови прстенчиња, прекрасни и совршени купени за смешни цени од 100 и 200 денари. ЈЕсссссс пс. кожата не ми вообичаено вака сува.....
Ново прстенче со камен Преубавко ми светка,како ноќно небо е Мислам дека каменот е авентурин,ама не сум сигурна,нека ме поправи некој ако знае