Не носам многу накит а и кога носам стално го вадам зошто ми смета(се трудам ова да не го правам ).Кога носам тогаш ова е мојот избор
Алкава ја имам веќе 10тина години од тетка ми, всушност и незнам баш дали е алка но знам на времето таа користеше еден парфем „кобра„ а алкава беше како додаток со шишенцето, деновиве разгледував блогерки и видов една девојка што носеше иста ваква алка па се сетив на неа, ќе си ја носам одсега
Овие двете денес си ги купив (да ви кажам дека се од Бугарија,да знаете за да не пишите лп) А и има уште многу накит,ама не можам сега целиот да го сликам,можеби некој нареден пат
Со алкиве ме поднови мајка ми. A ланчето и прстенот ми се од последниот пат од Солун, сега ми текна на нив.
Мојата колекција прстени Ниту еден нема некоја матерјална вредност, но совршено ми се вклопуваат во сите комбинации. Спојлер
Покрај веќе презентираните прстени... ...еве уште нешто од мојот накит, верувајте премногу имам би го преокупирала форумот ако се сликам, но еве нешто нешто издвоив, нешто најново купено