Еве ме и мене...опседната сум со изгледот на моите раце Сакам часовници,нараквици и прстени...иако имам само 15 години многу сакам посериозен накит... И да,моментално сум многу вљубена во infinity прстенот кој го купив преку интернет
Гледам на темава многу феминки го сликале целиот накит што го имаат хелооу видете колку накит имам Даа имам и јас накит на сваровски, сребро ,злато, и огромен број обетки,но насловот гласи омилен,моментално овие се ми омилени и нај искористени,кога не го носам ланчето ги носам обетките и обратно и не се извинувам за лошиот квалитет на сликата ,крива е светлината во собата не јас
преубава колекција имаш. можеш да ми кажеш од која страна си го купи прстенот инфинити? и нараквицата на 5тата слика? и отприлика колку се пари ?
andrea18 прстенчето денес го видов на бит пазар, за цена не сум сигурна ама околу 50-60 денари мислам ми рече, имаше и златно и сребрено, ама само на една тезга го видов. Ако одиш прошетај убаво.
Еве ги и моиве исти се.. Спојлер Сликите ги презедов од страната на бижутеријата од кај што ги купив(бидејќи ги немам во лаптопов, на компјутер ги имам сликано на мене) од овие го имам белото ланче.