Ќе бидам малку оф-топик, но зошто коритсаки ставаш 2 слики во 2 нови мислења, знаеме дека сме често опоменувани за ова, дека треба да се редактира и да се стави во едно мислење, значи не е стварта да собираме што повеќе мислења и лајкови, туку да го споделиме нашето мислење правилно, и без зафаќање на многу простор по форумов. ( и онака има полни страни со оф-топикс ) Ова не се однесува само на тебе, туку на сите
^ Не можела да редактира гледаш едното мислење е на 27 Фев 2014, 09:53, а другото вчера во 18 и 12 минути.
Спојлер Последните две обеетки се различни бидејќи бев неодлучна кој пар да го ставам. Нешто од мојата колекција.Сакам накит,сакам крупен накит и опсесија ми се обетките.За мене секое парче накит носи своја приказна која треба да биде купена Ова се моите омилени парчиња:
сега за сега најомиленото мојата слика несака да се стави,била поширока од 2500пикесели иначе истото го имам,сликата е од фб страната од каде го купив
Сите,омилени И да нагласам , срценцето(приврзочето) и тоа ланчето е сребрено од блицот изгледа полошо И тие 2 ми се можеби најомилени и секако прстенчињата од мама