Еве и јас конечно се решив да го сликам накитот и да го подредам..бар оној што го носам почесто Тој другиот што се закукуљал-замумуљал во кутиите ,кога ќе се решам да го средам тогаш ќе го видите Спојлер Прво менѓушките.Во кутијата гледајте го само она што виси,тоа внатре што е се некој алки тие на друга слика ќе ги запознаете Еве уште малку менѓушки ,малецки Во малечката кутија и пред неа.Остантото се алки...И тие таквите тенки како што можете да видите си ги чувам на свеќи ,за да не ги изгубам Горе што висат се долгите ланчиња.Доле се кратките,освен оние два хоризнотално што се ставени и тие се долги И за крај прстените...Многу сакам да ги носам,ама ги немам нешто многу многу А таа алката и прстенот во кутиите што се ,ми се поклон од дечко ми и ми се многу мили И ете така тоа беше накитот на Мисс алијас Касандра... To be continued
Новото ланче На првата слика е затворено и свртено од предната страна, на втората слика е затворено и свртено наопачки и на третата слика е отворено Спојлер Извинете за лошиот квалитет на сликите ама апаратот не ми фокусираше па мораше со кам од лаптопот
Неможам да го редактирам мислењето а сакав ланчето со подобар квалитет слики да ставам па еве..(апаратче мое така да ме слушаш )
Еве што ме развесели мене денес По избор на мама Спојлер Прстени ...Тоа цветчето сребрено на втората слика не е ново ама го немам постирано Менѓушки и една алка И ондак то
Јас ќе ставам нешто поинтересно и што го имам дома, и неколку омилени работи. Нема да ставам обични црни алки или некои универзални ствари, туку нешто повесело некои од овие не сум ги ставила ни еднаш на мене, ко оние обетките - цреши ама мерак ми е да ги имам дома Некои се прилично стари и ги чувам од времето кога биле во тренд ќе ги познаете. А овие на првата се слика е накиото кој што ми е моментално омилен, и го носам најчесто. Посебно зимава ги убив од носење И да додадам дека обожавам рачно изработен накит, повеќето ми е и таков
Ова е само дел од моите омилени обетки, повеќе сакав да покажам идеа за чување на истите отколу да ги сликам сите... Под полиците татко ми ми заштрафи тенка метална цефка и прекрасно си ја врши работата (истово може да послужи и за каиши и кравати во плакар).
значи: овде се складирани ова се аксесоарите за коса шноли и венчиња ова се ланчињата ова се нараквиците и часовниците
ова се прстенчињата и ова се обетките се извинувам мораше два поста бидејки многу се. и исто така се извинувам за крпчето кое претставува импровизирана позадина и се извинувам и за квалитетот на сликите од мобилен се сликани.
Имам цела колекција од обетки прстенчиња и ланчина но моментално само ова го најдов во мојот компијутер, кога ќе имам послободно време ќе сликам за да видите. Иначе ова на сликава е прстен од бело злато Позз феминки супер сте П.С. Супер тема