Најчесто што носам.Како што гледате од алки имам една зашто ич не носам, секогаш сум со саат и некако не ми идат плус алки и оваа што е ставена еднаш во два месеци е носена
Јас имам едно прашање, ова на сликава го добив на поклон на него пишува CRYSTAL REFLECTIONS, austrian crystal. Па има ли некој информации за овие кристали, со кои искрено прв пат се среќавам...нека ме просветли некој
единственитиот накит кој ми е останат е пар обетки , две ланчиња и еден прстен. така да немам накит. ова ми се аксесоарите
овој накит ми е по порачка правен ,за исто таква боја фустанче алките и менѓушите се најново нешто,од бит пазар
Многу сакам да носам накит, ама прстените ми се посебна пасија. Посебно се палам на сребрени со полудраги камења
Мал апдејт Малку шаренки и разнобојни ѓердани, да разбијат монотнија. Круговите се од мајка ми. Не знам колку се гледа, ама внатре се преливаат во некоја кафеаво и црвена нијанса. И алки. Овие маливе се од сребро и се нов пронајдок од мајка ми. И нема да мора веќе да ги носам тие од фејк сребро, алелуја! Ќе го заборавев и ова ланче. Го купив на одмор од еден индијец или што и да беше. Дури дома приметив еден језив момент-ѓаволчето на привезокот, и сега сум скептчина кога го носам....
немам мн. накит но доволно е за да наполнам една кутија. највеќе имам белегзии и алки, додека пак со прстените сум послаба. имам 4-5 али ги фотографирав само омилените два. епа девојки повелете - ова е мојата колекција
Се извинувам за квалитето на сликата, ама така ми испадна Инаку оваа нараквица ми е најнова и ми е подарок од дечко ми