Обожавам накит и нон стоп само купувам мислам дека можам бижутерија да отворам. Сликав мал дел од моите поомилени работи,извинете што сликите не се гледаат баш убаво ама апаратот не е кај мене така да со мобилен сликав.
Еве што си купив вчера од една другарка. Започна да продава обетки на големо, 1 пар за 60 денари (а овие во останатите продавници се по 300/350.
Еве од мене уште по нешто да ви покажам.Повеќето не ми се ни носени уште,тазе се. А да знам дека на вас ви е мило,ама на палчево му е страшно мило што се запозна со вас,и што го има на секоја слика. Требаше смајли да му нацртам. Енивејс...прво омилениот дел за мене,менѓушките. Овие од ТејлиВејл не ги земав 399 ко што се гледа цената,на попуст за џабе пари ги начекав. (Oвде више ме мрзеше пар по пар да ги сликам,па ги споив у едно ) Нешто од алки и прстенчиња. Вакви имам и со шарени камчиња место бели,ама исто срање друго паковање..да не ги сликам по два пати. Иии едно ланче.Уствари најчесто на ланчево бисериве не ги носам пошто ептен се крути ме живзираат.Обично овој долгиов дел го комбинирам со еден пократок златен ланец. Па друг пат повише.
ова е нешто што имам тука.. тоа што свети во кутивчето е ланче од Сваровски во форма на срце. Од блицот така излезe Спојлер портокаловозелените обетки си ги направив сама. ги најдов расфрлани во една кутија сите посебно и си ги споив и си направив обетки
Еве и од мене Не ми се смејте на тие обетки што без пар,ми се изгубија другите делчиња,а многу си ги сакам и си ги сликнав П.С. Извинете што се малце повеќе стуткани вака,едвај ги средив
Ова се само еден дел.Друго се ми се заплеткало во кутијата за накит да ги расплеткам (ако успеам) па ќе ставам и други слики