Најновиот, а воедно и единствениот многу ми се допадна иако знам дека можам мах до 3 часа да го носам Спојлер
Еве две парчиња ми ги даде баба ми. Не знам дали спаѓаат во накит, ама ајде, сега се дел од мојата колекција. Два броша, едниот е тиркизно зеленикав, и многу е убав, притоа во живо не свети до толку како на сликава од блицот. А другиот е машничка со цирконче на средината, и тој е многу убав. Можеби се стари и повеќе од 50 години, и ем затоа, ем зашто ми се од баба премногу ми вредат.
имам напишано дека не сум љубител на акцессориес но денес купив неколку парЧиња облека кои едноставно морав да ги надополнам и направам целосни
Еве ги само алките... Спојлер Се нервирам не ми чинат батериите од апаратот за да направам поубави фотки, ама се надевам и вака се гледаат добро боите (не дека имам бог знае колку шарени ).
ГОООлем обожавател сум на накит ,ни еднаш не сум ставила слика од дел од моите омиленки работи , па еве по нешто.
Извинете за лошиот квалитет ама апаратот е со сестра ми и морав со мобилен! Ова е на кратко,тоа што ми дојде при рака
Еве дел и од моите ланчиња кои фатиле прашина, зашто никогаш не сум ги ставила на мене. Часовници и шноли со цветчиња и машнички. Најновите обетки и прстенот кој го скапав од носење се гледа и на него