Treba Li da otstoi ovaa smesa na glavata i kolku vremei od kaj ja imate zemeno glinata na vitalija? Mene mi paga premnogu...
Го користел некој шампонов? Пред неколку месеци се офарбав и од тогаш косата почна да ми паѓа на секое миење (на два дена ја мијам косата). Почна да ми се кине косата,влакното да се истенчува и на помалу од 24 саати косата ми се мрси. Ме фати страв пошто многу ми паѓа и се познава дека е изретчена. Шампонов го најдов на страната на Зегин.
Имам слушано доста позитивни коментари за овој шампон, само повеќето напоменуваат внимавање со дозирање. По некој одреден период им се појавуват чудни воспаленија или многу првут. Се надевам ќе ти помогне, само биди освестена со секоја промена која ќе ти се случи по 2-3 шише. Поздрав
Прво шише ми е ова, и не го користам редовно, месечно 4-5 пати. Ама бидејќи ми е доволно зајакнат, не го употребувам во последно многу. Го чувам пошто често заборавам навреме да си набавам шампон. Сепак ти благодарам.Поздрав
Сакам да прашам сите вие кои што сте ги пиеле мерц дражеите - влијаат врз апетитот, и зголемувањето на килограмите, или е индивидуално? Сакам да почнам да ги пијам ама да не качам и 3кг +
Мене ниедни витамини досега не ме здебелиле, без разлика дали ми отворале апетит или не. Сепак, до организмот си е.
Devojki jas bev kaj dr.kosta vo derma plus, doktorot e super i mn strucen, najprvo mi dade da napravam hormonski analizi koi treba da mi gi vidi endokrinolog pa potoa ke premineme na terapija, on predlozuva prp tretman vo kombinacija so mezoterapija(ako e se vo red so hormonite), malku samo mi e cudno vo cenite kaj dr.gorica i vo nekoi dr derm ordinacii sto prasav prp e po 7000 den a sistina 18000 duri, vamu e 4000 den, imate li nekoe iskustvo vo vrska so prp tretmanot ?
Мене залистоците неодамна почнаа да ми се ретчат и многу ме исплаши. Фризерката ми рече да не ја врзувам косата многу, и се трудам колку можам, но во жешково е потешко. Читав дека од руцинусово масло расте. Некој друг совет?
Bi ti preporacala da otides kaj dr.gorica koja e navistina mn dobra sig ke napravis trihogram i hormonska analiza i posle ke ti kaze sto da pravis kaj mene bese taka i mi predlozi prp tretman vo kombinacija so mezoterpaija no e malki skapicko potoa bev po preporaka kaj dr kosta kaj nego prp e poeftino i mezoter isto taka pa za 2 nedeli ke pocnam so tretman kaj nego i ke vi pisam za rezz. Pozdrav
Ti ja preporacuvam dr.gorica koja raboti i so plavi kartoni od 10 do 2 casot, mora prvo trihogram da se napravi da se vidi pricinata i hormonska analiza pa posle ke ti preporaca sto da se pravi
Може звучи смешно, но само со самоварен свински сапун. Содржи каостична сода. Содата ги отвора порите, а маста го храни скалпот, со тоа се зацврстува коренот на косата, и се чисти првутот. Малку непријатно мириса, ама докажан е против опаѓање на косата.