sto si napravila zaboga??? premnogu e toa. ne se stava b complex tuku bedoksin jas stavav 5 apcinja vo 250ml sampon ostanatoto go piev.isto 10 dena piev b complex i odma mi se namali opagjanjeto na kosata
Па бомба од витамини 1000 мл е шампонот не сакам да пијам витамини , ми е страв да не се здебелам , бидејки едвај ослабнав па не сакам да ми се отвори апетитот
epa na 1000ml sampon moze taman si e mene ne mi teknalo na pivski kvasec da stavam vo sampon ama sum slusnala deka stavaat vo domasni maski
Како сте задоволни од Алпецинот? Јас го купив и шампонот и лосионот, па за еден месец ќе пишам review.
Дали можете да ми кажете кој од овие шампони за против опаѓање е подобар и има резултат да речам за месец дена ? Fitoval ili Vichy ? фала однапред
Во последно време премногу му паѓа, да не речем во паника сум. И фризерот ми кажа дека морам да сменам шампон многу ми е оштетен склопот. Ми го препорачаа Кирастасе (или како и да се чита точно) но чини 1500 денари. За шампон ми е ту мач искрено. Втора опција ми е на ревлон против опаѓање чини 630. Голема разлика во цена. Засилив со б комплекс витамини и специјални витамини за коса на Naturals. Сменив начин на миење, на секој втор некогаш и трет ден ја мијам и избегнувам да ја врзувам коа нема потреба. Ќе кажам резултати ако ги има, некако скептична сум.
Здраво После пораѓај многу ми паѓа косата. Ама ненормално многу, кај и да е без коса ќе останам. Не дојам бебуш е на Ад. Знам дека после пораѓај нормално е да паѓа ама ова е претерано.
Ne li se toa premnogu vitamini sto se stavaat vo eden sampon? Jas se mislev da go napravam toj sampon za protiv pagjanje zosto go imam istiot problem; ama vo toa spagja pantenol, Ad voden rastvor, 2 ampuli so B vitamini, i C vitamin. Dali e ova vo red sto procitav ili ima nekoj drig recept sto moze da mi kaze kako i kolku, i sto se stava vo samponot?
Можеш и така , јас ги купив витамините погоре што ги напишав и ми престана опагањето , сега ке чекам да помине време , дали ке ми пораснат нови влакненца бидејки ми е оретчена многу
Fala ti mnogu ajde se nadevam deka kaj tebe ke se resi celosno problemot i deka ke imas novi vlakna ) pa pisi ni kako ke pomines , ako se e vo red i jas ke go napravam sampon spored tvojot recept. Fala ti uste ednas )
Здраво. Ми треба совет во врска со опаѓањето на коса после пораѓање. Знам дека е нормално и не треба да се паничи но сепак... Дали некој знае до кога обично паѓа и како може да се намали опаѓањето? Предходно пред да останам бремена исто ми опаѓаше косата, пробав многу производи(шампони, пивски квасец, витамини и сл) но никој не даде резултат..
За жал се работи за хормони, и не може да се спречи. и јас го имав истиот проблем. Имав дури и дупки на главата од косопаст. Јас пробав со шампонот со витамини ама не ми помогна многу. Единствено што и денес ми помага против опаѓање е Пантенол спреј (од глафарм - го има во зегин)- се прска како Глис спрејцинјата, смао повеќе на коренот. Пијам пантенол апчиња- исто зегин, ама ако доиш прашај дали смееше да ги пиеш. И Витамин ц+ цинк директ - зегин....
И јас имам многу голем проблем со опаѓање на косата и нејзиниот раст.Од косата дневно по незнам колку прамени ми испаѓаат.Но го порачав шампонот од Фармаси и сега за една недела треба да ми стигне.Позз до сите и ќе ви пишам ако помогне ☺
За жал и покрај првичните добри резултати од коктелот со витамини , сега ми се врати повторно ужасното пагање , и мислам више нема надеж за мојата коса , најдобро е да си купам перика Колку му е цената?