Дали некој го користел шампонот од лук на фармаси и какок сте задоволни? Дали користевте само шампон или цела колекција?
Јас го користев само шампонот и воопшто не сум задоволна. Никакво подобрување немаше во однос на опаѓањето, дури и уште повеќе почна да ми опаѓа косата. Велат дека требало целата колекција да се користи за да има ефект, но јас повеќе не би експериментирала со овој шампон.
Jas ja imav i maskata za kosa i samponot, nikakov efekt ne zabelezav, kosata mi bese nikakva, brzo mi se mrsese, ne bi go poracala povtorno
мене баш ми одговараше шампонот од лук ама го користев заедно со маслото и сапунот, сега ни 5 влакна не ми паѓаат од косата, во меѓувреме откако го потрошив извесен период го користев Шери против жолти прамени и сега многу ми е разлетана косата не можам ни да ја допрам, помош??
Probav maslo od kim od farmasi i navistina pri vtoroto nanesuvanje prestana da leta mi podzajakna vlaknoto (ne sum clen)
Decki jas imam probano mn raboti i naj naj zadovolna sum od 101 hair , samo od tamu imav povtoren rast , i elena e najdobra def vo mk za kosa bidejki e triholog a ne dermatolog.( ima ogromna razlika)
Јас се изнамачив со косава толку ми паѓаше и на крајот сфатив дека од кна ми паѓала ,затоа кна никога повеќе!!
Девојки дали некоја од вас го има користено шампонот против опаѓање на Gerovital заедно со серумот ? Ве молам да сподели искуство, во аптека ми го пофали ја дека бил добар. Ама сакам да слушнам и други искуства.
Јас лично не сум го користела,ама братучедка ми го земаше од Зегин и неколку месеци го користеше заедно со серумот и навистина имаше големо подобрување во згуснувањето на косата и не и опаѓаше. Јас најзадоволна сум од Алпецин и од ефтините шампони од лук,во нив ставав витамински ампули,раствор пантенол....