Јас да,ама само шампонит и одличен е. Косата ми ја освежи, доби на густина и сјај. Секако опаѓањето се намали. Сега користам друг шампон од Inebriya и многу сум задоволна.
Јас го користам веќе една недела поволуминозна ми е,има сјај се тоа, ама за опаѓањето рано е да кажам дали има ефект, сепак ќе продолжам да го користам ..
Здраво женски, сакав да ве прашам дали може да ми препорачате нешто за против опаѓање на косата и за згуснување што сте го испробале и е ефикасно? Мојата коса е фарбана само 3-4 пати од кои еднаш и ми е бланширана. Сите ми велат дека плавата боја ми повеќе одговара бидејќи имам светол тен и плави очи. Па што мислите вие дали да ја фарбам пак или да ја пуштам природната да ми израсне? Но дефинитивно ми треба нешто за зајакнување на косата.
Смее да се користат за време на доење? Останав без коса постпородилно а Парусан имате користено и како сте задоволни?
Zdravo dali ima clenka na forumov koja ima androhena alopecija(nasledno opaganje)koe e bas vidlivo na krunata na glavata a ostatokot nadolu e vo red, jas pravev mnogu tretmani prp mezo vo 101 klinikata ima efekt minimalen dodeka gi pravev i gi snemuva koga ke prestanam, nekoj da spodeli slicno iskustvo , dali ste nasle mozebi nekoe dr resenie zasto ovie tretmani se premnogu skapi.
Здраво на сите, Во последниве три четри недели косата значително почна да ми опаѓа. При миење,чешлање а и онака постојано ми паѓаат влакна.. Дали може да ми препорачате некој приватен дерматолог кој работи со оваа тематика и испитување на коса? Ви благодарам однапред.
101 klinikata mn detalen pregled i tocna dijagnoza, prethodno sigurno ke te nasoci da prefledas krvna slika hormonski status i mozebi nekoi vitamini
Дали некоја има нешто пробано од hairshop.mk ,се мислам за некои шампони од кај нив па дали има некој искуство со нивните производи ...Благодарам
На Фитовал капсулите која им е цената и дали ги користел некој? Претходно користев на Jamieson за коса, кожа, нокти чист биотин но немав некој ефект.
Дали некој се разбира да ми каже дсли овој шамппн има добар состав,инаку на vichy е црвениот за опаѓање на косата,Благодарам
Девојки барам помош за нешто против опаѓање на косава, мислам дека ќе останам без коса.. После пораѓај ми е ова вакаа
Odi do 101 ke ti dadat tonik ke ti se smiri i nema da imas posledici inaku e normalno ne se swkiraj poradi padot na hormonot esteogen koj e visok vo cela bremenost i imaat i samponce ke ti e ok.