Не можам да најдам соодветна тема, сепак се работи за влакно. Некој чаре да ми пресложи за растење на веѓите. Почнаа да ми опаѓаат, а не ни ги чупам.
Јас лично немам пробано на веѓи, ама ставав заедно со кокосово масло на косата пред бањање и мислам дека тој период најмногу ми порасна, инаку преспоро ми расте.
Vo oktomvri mesec bev napadnata I iskasana od kuce,,,doziveav golem stres,,posle toa zabelezav naglo opaganje na kosata prosledeno se cesanje na skalp I mastenje,,,Cesanjeto I mastenje to se smiri so Alpecin sampon vo plavo sise I Geeovital serum,,,No opaganjeto ne posebno posle mienje I ceslanje imam padnati vlakna,,,Kosata mi e na pola,,,ne sum ispituvala nisto ,,so koronava mi e strav po bolnica da odam,,,Dali moze posle dozivean golem stres da se sluci?
Може, да. Пробај да ставаш рицинусово масло на коренот и држи го колку што можеш повеќе, најдобро е да преспиваш со него. Јас одкако почнав да го ставам, после 2-3 месеци приметив многу нови влакна. Исто така, Биоблас шампонот спречува опаѓање, барем јас сум презадоволна од него, порано кога се чешлав цел чешел беше полн со влакна, сега ако има 2-3. Пробај ако сакаш со овие производи, мислам дека ќе ти се среди опаѓањето ем косата малку од малку ќе ти се обнови.
Имаш повеќе видови. Конкретно јас овај го користев, меѓутоа ми кажаа дека не го произведуваат повеќе, ама се наоѓа останат во некои аптеки, плус можеш и да си нарачаш да ти донесат од магацин. Јас го нарачувам од Betty аптека. Има и шампони со органски масла кои се конкретно за против опаѓање, сум слушнала и за нив многу пофалби, можеш да пробаш. Овие се произведуваат и можеш да ги најдеш секаде.
Фала ти. Инаку јас моментално го користам го земав сеа скоро тој на конопка против опаѓање па да видам дали ќе има резултати. Насекаде мои влакна на ламинат дури срам ми е веќе.
Јас пред една недела им пишав. Ми рекоја дека немаат на залиха и дека повеќе нема да го произведуваат.
Морам да се пофалам дека тек сега гледам разлика на веѓите од користење на рицинусовото масло. Почна да се појавуваат мали влакненца, на места кои претходно не ми растеа. Ставам само навечер пред спиење. Се стремам да земам или кокосово или јојоба за преку ден. Па ќе чекам резултати