Го земав од Веро маркет до Сити мол. Беше некаде околу 360 ден. А го порачуваат и од Белина, имаат фб страна.
Драга земи го овој на Бабушка Агафија кошта само 180 мкд а неверојатен е!!! Ова е прва година при промена на годишни времиња коата да ми изгледа подобро од било кога.
Фала ти премногу @Biodevojka Гледам дека има и регенератор, можам и тоа да земам барем во комплет. А дали можеш да ми пишеш каде да ги најдам? Ги има во маркетите или се порачуваат? Бидејќи првпат слушам за шампонов
Драга ги имс онлајн на Bellina.mk и плус ако не се лажам и во Рептил маркетите. Јас би ти препорачала шампонот во комплет со маската. Феноменална е.
Фала ти. Дали ги покрива белите влакна, тоа ми е многу важно. Каде може да се купи и бидејќи е кна верувам дека помалку ја оштетува косата.
Jas sum covek sto eksperimentira i probav farba pa kna pa dekolorant pa farba. Mozno e da se izvadi no ne vo celost. Se zavisi od kvalitetot na knata. Crnata e indigo i preku toa nemozes da farbas, preku crvenata moze da se pokrie so smega farba ama na delovite kaj sto bila knata ke e smega so crvenkast sjaj. Ne e loso ama e ruski rulet rabotata.
Драга воопшто не ја оштетува коата, напротив ја зајакнува. Ја нема кај нас во Мк, ама ако имаш можност да ја нарачаш од надвор (на пример Амазон или Еко Верде) или некој да ти ја донесе оваа е фантастична. За бели влакна не би знаела за среќа сеуште сум со природната боја, ама според мене би требало да покрива бели со оглед на тоа што е црвена к'на. Само црвената покрива бели другите (црна, руа итн) не покриваат многу. Нарачав од интернет пред околу недела дена една друга к'на органска од Пакистан таа е чиста црвена па едвај чекам да ја пробам и да видам каква боја ќе добијам. Оваа има база на црвена ама има и други тревки кои прават да се добие посветла црвенкасто портокалова боја. Поздрав.
Истово сакав да го пишам. Ме интересираше зошто ако се има фарбано со кна после велат не смее со фарба, никој не ми ја кажал причината. Јас се имам фарбано со кна црна,кафеава црвена па имам после ставано фарба и ми има фатено фарбата. Сум пробала секакви бои, значи сум личност на која брзо и се здосадува иста боја. Сум ставала фарба па кна па пак фарба и така во круг.
Ne smeelo- deka kosata e tretirana so dve razlicni hemii sto ne si odgovaraat, no sepak zavisi od kvalitetot na kosata i proizvodite. Site se plasat od crnata kna/indigo, a jas ne sum ja probala bidejki ne mi stoi crna. Kako i da e, knata e istrajna i ostava tragi na kosata
Оти едното не го покрива другото, ако сакаш да смениш боја. А можеш и зелена да испаднеш во некои комбинации.
Vo koznata klinika, Skopje, ima edna doktorka posebno za problemi na kosata. Vesna Matevska Cifrevska se vika. Mnogu dobro se odnesuva i prasuva za celata sostojba na organizmot, momentalno i prethodni prb ako si imala. Ti gi preporacam
размислувам да го купам шампонот, само ако сте во можност да ми појасните дали истиот содржи сулфати? и дали би препорачале напоредно да се користат и регенераторот и маската?