Shana, Шампонот се вика - pferde-shampoo а фирмата што го произведува - Parisol Вака ми кажаа дека се викал. Инаку тука го викаат коњски шампон
Не го викаат коњски шампон бадијала - за коњи е: http://www.leinebox.de/index.php?Page=i ... PHPSESSID= Не разбирам многу Германски ама сликите вредат 1000 зборови. Со Google translate сватив дека на крзното, гривата и опашката им дава посебен сјај На вебстраната има и крема за полирање копита и крема за оштетено крзно Дали навистина некој (човек) ова го става на глава?
Не било до шампонот.Значи почна премногу да ми паѓа и бев неколку пати на кожно и само исто па исто ми велеа,сезонски било зашто инаку крвта супер ми е. Отидов после на приватно и ми рекоја да одам да се проверам на гинекологија и стварно таму беше проблемот иако немав никакви симптоми.Пиев апчиња за еден хормон и има видна разлика,сега не ми паѓа а почна да излегува и нова и да се згуснува Конечно
презадоволна сум од Fолтен грчки е го има во сите аптеки ама во зегин е нај ефтини околу 400 ден а заедно со ампулите околу 1000 и несто не се секавам инаку за мене немаше надеЖ цитаво текот на бременоста ниту едно влакно не ми имасе паднато ама затоа после порогајот нагло поЧна да ми пага косата си мислев дека целата ке ми испадни ги зедов комплет со се ампули и неверојатно после втората ампула косата знацително поЧна да се зацврстува до ден денес го користам Шампонот косата ми е сјајна цврста како никогаШ PS ако се рацуна ова за реклама се извинувам и админ бриШи позз
Јас имам виткана коса и се митарам како мачка. Каде и одам, кај другар/другарка нивните родители знаат дека сум била во посета. Мајка ми сосем случајно купила Рецепт шампон од Зегин, и многу ми помогна.
Мене ненормално ми паѓа косата еве веќе 5 месеци. Толку многу ми се изретчи...очајна сум Користев различни шампони Рецепт, Алпецин Ц1, Кетоконазол, пантенол раствор, Ревитин спреј, пиев Мерц, Б-комплекс и што ли уште не, ама се за џабе. Никаков ефект нема. Бев и на лекар, се испитав, во ред е, немам некое внатрешно заболување што би можело да биде причина за опаѓање на косата. Ако имате некој совет, нешто што навистина помага, кажувајте побрзо, зашто од премногу густата и долга коса што ја имав, ни третина не ми остана
а дали ја фарбаш и правиш трајна? пробај со рицинусово масло или масло од арган тоа малку е скапо околу 300 денари во Виола.
Не...ниту ја фарбам, ниту ја пеглам ниту ја фенирам, од страв ништо не и правам. Од маслата имам користено ореово и чичково, ајде сега ќе пробам и рицинусово...
tweety88 можеби имаш недостаток на витамини... мене минатата пролет ми паѓаше косата, пробав секакви шампони ама ништо... потоа една фризерка ми рече дека можеби сум имала недостаток на витимини, и ми препорача шумливи мулти витамини од портокал... (неможам да најдам слика) и шампонот фитовал.. секој ден пиев по еден витамин навистина имаше ефект...
tweety88 јас имав проблем како тебе..Се додека не почнав да го користам шампонот Биоксин..околу 600 ден е, во комбинација со витамини за коса од NaturalWelth..По еден месец имав видливи резултати..
кога имав опаѓање на косата еден период пиев ампули Фитовал против опаѓање на косата околу 400денари се има во паковањето ампули скоро за 2 месеци да пиеш во комбинација со шампонот Фитовал морам да кажам дека имав неверојатни резултати ампулите содржат многу витамини кои се потребни за спречување на опаѓањето на косата и за раст на косата пробајте
Не сфаќам, ампулите се пијат ? Јас нешто имам проблем со шампонот од Афродита, последните 2 пати почна да ми се појавува првут , уште тој ми фалеше , изгледа толку бидна од фалењето дека е убав шампонот Сакам нови влакна бре, не е фер, кај ми е косата ? Туку ајде среќа што не паѓа оваа што ја имам
Сеси ампули се ставаат на измиена коса во коренот. Викаш така за Афродита, да знам. А му стави нешто внатре или така обично го користеше? Разбрав дека сега ќе ги менувале, па можеби ќе ги поправат, кој ги знае...
Па знам дека се за коренот на косава, ама девојкава како што ја прочитав пишуваше дека ги пие, па чудно ми падна, а имам читано за некои таблети од Фитовал па не знам дали мисли на нив можеби ? А за шампонот да, така ти викам, таман го пофалив сега имам првут и тоа ми се лупи кожата, не ситен туку така поприметлив А ништо не му ставив, така си го користев, баш пишав и ти да знаеш
девојки не се изјаснив како што треба не ампули во раствор туку ампули(апчиња) и да се пијат од фитовал за оштетена коса информирајтесе во аптека ќе добиете одговори
Аааа значи некоја забуна настана, иксќуз ми. Сеси ќе знам, фала ти многу, не земам од Афродита шампони.
Женски да ве прашам дали некоја има користено ПИЛФУД раствор и какво искуство има...мене ми го препорача кожен лекар, ама како што прочитав по нетов се користи во крајни случаи и многу е зависна косата од него. А јас како што не можам со ништо живо да го запрам или барем да го намалам опаѓањево, изгледа и со него ќе треба да пробам...