Дојдов да ги пофалам витамините на Солгар. Ги земав од Зегин 727ден. И матичната ми ги одобри. Ги пијам месец скоро и косата не ми паѓа ни приближно како пред да ги пијам. Од шампони се и сешто пробав џабе беше. Минимално ќе се средеше и толку. Целиот акумулиран стрес мене ми излезе на косата. Некоја девојка погоре имаше слика со кутија цигари и купче коса. Толку вадев на чешлање пред миење, уште толку на миење мислам, а да не зборам на дневна основа само да се фатам за коса минимум 10 ми паѓаа како ништо. Од коса гуууууста и претходно кога ми паѓала сум викала еј имам коса ништо страшно, овој пат алармантно беше. Топла препорака за витаминиве.
Јас. Заедно со серумот се одлична комбинација. Е сега, зависи и која е причината за паѓањето на косата. Ама делува шампонот, дефинитивно, после неколку миења косата скоро и да не ми паѓаше како претходно, само неколку влакна.
Минатата недела дечко ми беше во Др.Анчевски на преглед, доби одма и соодветна терапија за проблемот кој го има (алопеција ареата). Рано е за резултати, но задоволен е од прегледот и односот на докторката.
После еден месец од таблетиве, ми пораснаа бебешки шишки, од страните имам мала коса, малце поздрава е и згусна. Кај мене дефинитивно бил недостаток на витамин и преголем стрес. Гледам слики од летото, 1/3 од косата ми ја нема, од страните проќелавена сум била ..
@Didajo Кога ѕвоневме не закажавме конкретно кај некој доктор, само закажавме преглед. Инаку докторката што ја споменав е Тања Бујаркоска.
Алверде авокадо или од киви. Кој и да го пробаш нема да утнеш. Овој од авокадо многу ми ја порасна косата.
Isto i jas go kypiv od apteka zašto imam strašen problem so opaganje to na kosa posle prelezan kovid, zemav 2 3 drugi samponi nisto ne pomogna kosata mi se izretci sega gk zemav ovoj ist sampon pa ke vidam kako ke bide Istood gusta kosa mi se izretci posle prelezan kovid probav sve I svašta i nisto ne mi pomaga ispitav krvna slika teroidna se dobro, a kosata prodolzyva da pagake ostanam bez kosa Isto se macam I jas od apteka li se kupuvaat ili..? I jas imam strašno opaganje na kosa Ni jas od merz ne sum zadovolna