Прво испитај железо и тироидни хормони. Ако се во ред, пробај со ампулите и шампонот на Виши во комбинација со витамините за коса, кожа и нокти на Солгар. Кај мене ептен добро се покажа таа комбинација.
Железото пред четири месеци ми беше 3 сигурно нема се покачено.А секој ден сум со смуди и салати.Докторот не ми препиша ништо за пиење природно да сме го покачеле.Ќе проверам пак ти благодарам
После капење на влажна коса се втриваат во скалпот. Најчесто не се измиваат. Треба да пиши на нив. Два пати неделно, најмалку еден месец.
Да. Во пубертет имав коса за нигде ретка, не знам точно која марка беа, од аптека ги купував и само од нив ми се опорави. Сега дека ми паѓаше, и јас од ДМ купив пакувани 8 внатре, две недели ставам, па ќе видам.
https://ozone-gold.mk/product/ozone-gold-anti-hair-loss-serum-серум-против-загуба-на-коса-50ml/ Овој серум, го има по аптеки или проверете кај вашите фризери и кај нив може да се најде.
Алпецин, витамините на солгар за коса кожа и нокти, пилфуд спреј и масло од рузмарин. Еден месец ги применувам, приметувам разлика, но сепак вистински резултати ќе има после третиот месец.
Околу 300 ден, барај го во Зегин. Само мене ми смета бидејќи ми е како отепана косата без волумен, но во кадата нема влакна и дома по подот е намален бројот на влакната.
Јас направив микс од шампон со неколку витамини и други состојки. Па сега ќе видам дали ќе делува. Ми даде аптекарката. Па сега ќе видам дали ќе делува.