Нема превенција. Тоа што мора да испадне, ќе испадне. Додека да се средат хормоните, така ќе биде. Нема никакви магични апчиња/шампони/масла што би спречиле ефлувиум.
Zdravo, planiram da gi zemam solgar kapsulite za kosa.Vidov pogore deka nekoi veke gi koristele, ako moze da spodelite dali se pijat 1 na den i dali se pravi pauza od koga ke se zavrsi edno sisence
Мислам дека во упатството пишуваше да се пијат две таблети на ден. Јас пиев по една на ден, а сепак имав резултат. И не правев пауза измеѓу, две дози испив едно по друго па прекинав зашто ми се намали и опаѓањето по толку време.
Се пијат 2 на ден, ако ти опаѓа косата за да имаш ефект потребно е 3 месеци да пиеш, па да направиш пауза
najevtin biotin so jaka doza 5000 e na jamieson i go nemase so meseci, jas denes uspeav da go najdam vo Kisela voda, cenata e 606 denari... neka javat clenovite niz drugi gradovi kade moze da se najde Biotin, minimum 1000 licno ne im veruvam na firmite koi imaat 15 vida samponi za rast na kosa... po nekoja logika ako eden deluva, togas ke e toj... so kofein kako Alpecin ima na Zdrave vo site prodavnici i toa pakovanja mali i golemi za ceni od 100 do 300 denari. Oni imaat i Kinin i uste edno za protiv pad na kosa. Jas koristev Afrodita luk, eftin i efikasen, a vo DM ima i bio samponi so kofein, ama nekako mi ja pravat masna kosata
epa pisuva "hair, skin & nails" ama sodrzi samo biotin 5.000. Oni imaat i uste eden sto pisuva "Prekrasna kosa" so 10.000 ama takov nema vo Mk, bar jas ne sum videla. Mali apcenca se, vkus na cresa, se stavaat pod jazik i odma se rastopuvaat. Ako planiras da pies biotin, da znaes, moras da gi pies najmalku 21 den (sekoj den) za da zabelezis primetliv efekt. Posle toa si raste se pobrzo i pobrzo.
Eve kako izgledaat biotin 5.000 biotin 10.000 poevtin biotin so 5 i 10k doza ima na ovoj sajt ama ne znam dali stigaat vo Mk. Neka pise nekoj ako ima iskustvo. Cenite se preevtini https://www.iherb.com/search?kw=biotin, 5.000, 10.000
Jas gi imam koristeno prvite kosa,kozha nokti imav malce rezulatat ama gi koristev skoro 6 meseci,potoa gi barav nigde gi nemase,ni pak da se poracaat
ete isto ko mene, samo sto jas imav golem efekt od biotin, poslednive meseci se utepav od baranje vo site apteki i duri pred nekoj den uspeav da gi najdam, si kupiv dve iako mi rekoa deka sega veke ke gi imalo. Pobaraj vo Eurofarm vo Kisela voda. Inaku donele novi samponi od Pantene za rast na kosa, pisuva grow i sodrzat biotin. Se sto ima biotin jas preporacuvam poradi licno iskustvo, se sto nema biotin e cista prevara i ne pomaga za rast. cena vo market 230 den. plav kupiv, ama mi vikaat deka zeleniot uste pojjak bil, sleden pat vakov ke zemam
Jas lani letoto koga koristev od ovaa firma mislam deka kosata uste poveke mu pagase,dali bese periodot takov ili do samponot i maskata ne znam...
Само мене апчињата биотин ме исфрлаат ко луда на лицево ? Едвај го средив лицето, ги почнав, и по една недела ми се појавија акни ( оние болните шо се) па ги прекинав и ми се среди колку толку
Чисто информативно витамините од Jamison hair, skin, nails во Еурофарм се на акција од 606 на 399 денари
Не, пишеше есенска акција немаше од кога до кога, јас зедов минатата недела така да провери голема е веројатноста уште да им се на акција