Како сакаш можеш да си темпираш, нема некое правило. Пробај прво еднаш неделно, па види како ќе ти оди.
Па не сум сигурна за машка ќелавост. За тоа сум слушнала дека миноксидил помагал. Еднаш кај нас од аптека земав, знам после брат ми го користеше. Не виде некоја разлика, веројатно треба повеќе време да се користи за да се види резултат. Распрашај се поубаво во аптека, пробај, може ќе има ефект.
Неодамна ја заследив Ивона Гргиќ (Ivona Grgic) Златокоса, девојката е закон , има и фб група и на you tube објавува видеа, многу корисни совети дава
Јас си правам рузмариново масло дома.. ставам директно на скалп и масирам со четка за масажа. рузмариновото масло пред употреба добро е да се малку загрее
Го разгледав профилот има многу да се учи од неа. Ти благодарам за споделениот предлог Може да споделите како го приготвувате?
https://vm.tiktok.com/ZM6RXyQUC/ Според ова видео. Исто правев и рузмаринова вода, после миење да прскаш, али како талог има во спрејчето и не го користам
Вакви да побараш на Алиекспрес, на друго место не ми текнува кај би можело да има. Во Џамбо си проверила?
Одамна не сум била натаму и јас, ама некако не сум сигурна дека би имало, што знам. Ајде некоја од девојкиве ако види вакви шишенца нека каже.
ако мислеш да го користеш за рицинусова вода, подобро немој.. Јас правев ривинусова вода и се формираше талог. Подобро направи масло
Почнав и јас да ставам рузмариново но и додека го масирам скалпот ми паѓа дури и повеќе..Проверено тироидна ок е ,железо и хемоглобин ниско ама од секогаш сум9 слабокрвна а косата не ми паѓала како до сега.Нормално ли е да паѓа додека се масира со масло
И јас тоа прашував пред некое време, и мене повеќе ми паѓа косата штом ставам масло. Не сум користела од рузмарин, туку ореово и чичково. Сакав да му дадам шанса и на маслото од рузмарин, ама си реков дека пак ќе ми паѓа и од него исто и си купив од апчињата за коса од ДМ. Барем испробани ми се, а и другите овде имаат позитивни искуства. Ги пијам десетина дена и значително помалку ми паѓа косата. Ако сакаш пробај ги и ти, 200 денари се, од фирмата Mivolis.
Па божем пијам биотин од допелхерц и да ми намали паѓањето од нив ,но кога ставам масло или маска без одмивање имам десетици влакна испаднато на рака..