Третманот е 1095 денари за 225 г, а шампонот е 750 денари за 110 г. Зависи од косата колку ќе се троши, третманот треба убаво да се размачка на скалпот, еднаш неделно е доволно, а шампонот зависи од косата, јас секако само на скалпот го нанесувам, брзо пени и цела коса ја поминувам со него.
Здраво, Дали некој го користи/користел пената за против опаѓање на коса Alopel. Го има по аптекиве... малку скап но читам дека е со природни состојки. Благодарам однапред.
Дали Ревалид шампонот против опаѓање на коса можам да го користам во период на доење? Приметувам дека ми паѓа косата.
Смееш, ама косата секако ќе си паѓа. Скрати ја, пробај со шампонот, ама очекувај дека до кај 8-10 месеци после породување косата ќе паѓа.
Здраво девојки. Јас имам проблем со опаѓање на косата од октомври месец. Испитав се можно хормони, тироидна, тумор маркери, се и сешто. Нема никаков проблем. Правам прп на коса, пробав многу шампони, масла.. не престанува да ми паѓа. Ми рекоа дека најверојатно е стрес, бидејки резултатите се добри, но еве и да е стрес, треба еднаш да престане.. Има ли некој вакво искуство? Останав без коса..
Тој е повеќе против првут, себореичен дерматит и сл. Против опаѓање пробајте со Klorane од Quinine. Медицински шампон од билки. Јас го купив од Зегин, би требало и во други аптеки да го има. После второто миење, Ве чекам во коментар со впечатоци.
Пиј ги 3 месеци за ефект можиш и биотин да земиш затоа што тие на солгар за кожа, коса, нокти немаат, ама да знаеш биотинот отвара апетит
Ги купив веднаш штом го прочитав коментарот тука , скоро 3 недели ги користам и совршенство ! косата чиста, густа , нова коса ми расте и помалку опаѓа Благодарам на препораката вреди да се проба