Благодариме за препораката @Annath .Шампонот го купив но маската кога ќе можам. Шампонот е топ. Истовремено ексфолијација на скалпот и свежина на косата.
Државно правам во 8ми септември, не знам дали прават вака да побараш, мене докторката ме боцка, само си го купувам сетот од аптека.
За ретка коса како последица на тироидната, кој шампон помага за згуснување? Или спреј некој...? Имате резултати од некој
Не знаев дека постои маска против опаѓање на косата зошто маските се нанесуваат по должината на косата и никогаш не се нанесуваат на коренот. Баш ме интересира дали во начинот на употреба стои да се нанесе и на скалпот.
Искуства со Parusan шампонот и тоникот? Помагаат? Прочитав некаде дека ја мрсел косата многу, искуства некој?
L-Recapine шампонот во комбинација со тоникот . Коштаат , ама преку дистрибутери ако можете да ги порачате .
Мене долг период ми паѓаше косата, како последица на стрес. Скроз се проретчи, а и природно ретка коса имам, мислам дека 1/3 ми остана. Не сум сигурна дали се "смири" организмот или ја погодив комбинацијата, но престана да паѓа откако почнав да користам шампон на Конопка за против опаѓање и од ДМ витамини за коса.
Дали сега откако почна пролетта имате опагање на косата? Гледам при миење почна да ми пага повеќе, и лани ова време ми пагаше. Плус и додека ја расчешлам катастрофа ми е периодот.
Имам, и во пролет и во есен. Мислев дека е стресен период, ама не ми е стресот покачен. Не верувам дека е од тоа
Јас го користев, ок ми беше, ништо посебно. Јас го земав поради опаѓање на косата, ама нешто разлика не видов.
Јас го користев сега. Убав ми беше шампонот, убава ми ја правеше косата и на почеток малку се смири опаѓањето. Ама после некое време пак почна да паѓа.
Луѓенца, го пробал некој ова на Оливал? Гледам по тикток многу го фалат, бев денес во ДМ да го земам ама се премислив поради мирисот - навистина грозно мириса Вреди да се трпи смедеава барем дава резултати?
Јас го користам веќе со месеци. Немам приметено некоја драстична разлика ама сепак на некои места од страна каде што ми беше протетчена косата дега изгледа поубави, пополнето. Мирисот искрено не го осеќам додека ми е маслото во коса, ставам штипка и ја чувам во свилена капа. По измивање исто така воопшто не се осеќа мирисот.