Мене искрено не ми помогнаа тие ги имам земено посебно само тие Мовилис мислам дека се викаа , за разлика од лосионов и шампонот што имаше екстра резултати
Да, тие се. Јас го земав шампонот на Оливал и тие таблети и спречија доста. Ама сега не сум ги купила и само шампонот го користам.
Сте пробале ли со дерма ролер да масирате скалп па потоа некое масло или серум да ставате. Се мислам дали да си нарачам, гледам има ролери за 500ден....
Да јас почнав така , од 0.25 мм е мојот ама сега планирам да зголемам од 0.5 мм Следев упатства на една девојка од тикток како правилно . Правам еднаш неделно а потоа ставам масло ( навечер обично и така преспивам ) . Потоа со чист алкохол го дезинфицирам ролерот . Приметувам навистина косата ми стана мноогу густа и имам ептен многу нови baby .
Колку време го користиш? Мене ме исплаши една статија од козметичар дека може да се фати инфекција на кожата и ранички... Кој ролер го користиш? Ефикасни ли се ефтиниве.
Дали навистина помагаат и дали поправаат? Имам слушнато дека поправале. Јас Фитовал имам пиено, немав некој ефект. Не ми паѓа косата, ама слабо ми расте.
Со шампонов искуства? Сега дека барав на интернет нешто за против паѓање на коса, и фб ме бомбардира со такви објави. Понудава е некоја акција 1+1 за 370 ден и незнам дали да верувам на ефикасноста
Околку 1ипол месец го користам и немам досега проблеми ( малку пецка ама нормално е ) . Го купив од Douglas не е скап до 14-15€ . Купи си спрејче со алкохол и ќе го чистиш убаво . Секако мора редовно веројатно и да се менува барем на 1-2 месеци , јас сега ќе нарачам од Shein да пробам како ќе се покажат .
Потпишувам за комбинацијава. Од март до мај бев баш редовна и имам еден куп нова коса. Буквално шишки ми израснаа. Сега пак почнав.
Да и јас се изненадив дека брзо по почнувањето да пијам се намали опаѓањето. Ама заборавам да ги купам. Сега го купив и лосионот од Оливал , го имам шампонот и ќе земам пак од таблетите. Само од нив и Оливал имав најбрзо и најдобро решение.
Биотинот отвара апетит, не дека самите апчиња поправаат, но тоа не значи дека кај тебе ќе биди така. Стално пијам јас со паузи па не сум се поправила
@Anyshka земи ги од jamison hair skin nails имаат повеќе биотин отколку на solgar немав јас проблем со растење на влакна можеби дека општо и немам, али имав ефект на косата и ноктите ми станаја поцврсти
Препорачајте нешто за раст на нови влакна сакам да ја згуснам косата...почнав да ја плакнам со чај од коприва и да додадам уште нешто. Се пијат ли и колку пари се ?