И јас имав проблем со опаѓање и оштетена коса, користев Алпецин Ц1 и престана да ми паѓа додека го користев, но ако престанев опаѓањето продилжуваше. Си направив сама еден бустер од тоа што ми се најде дома а мислев дека е корисно, што подоцна од американски лекар разбрав дека бил добар за чистење на крви садови, но мене многу ми помогна против опаѓање и оштетување на косата. Резултатот беше видлив веднаш не само од моја страна, сите почнаа да ме прашуваат како ја третирам косата, ми изгледала многу здраво и ми била згустена. Состојки : во тегличка од 300мл ставам - 3-4 цедени лимони, 4-5 чесниња лук( сецкан на ленти или рендан за да пушти сок ), рендан ѓумбир ( колку орев ) , 1 црвена сува пиперка ( сецкана ) и остатокот од тегличката го дополнувам со домашен мед или боров. Пред спиење по 1 супена лаѓица секоја вечер. Кај мене резултатот беше видлив од една тегличка, па правам пауза 3-4 месеци и си правам ново. Се надевам дека ќе му помогне и на некој друг, кај мене помага многу ,не верувам дека кај сите ќе има ваков ефект, но може ќе ви помогне барем малце.