1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опаѓање на косата

Дискусија во 'Коса' започната од cvet957, 1 декември 2009.

1. veris

veris Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2023
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    1.647
    Здраво, дечко ми има 25 години и оваа година баш доста му опадна косата ( има шанси да биде генетски ).
    Дали имате некој совет и искуство со некој производ ? Читав за Миноксидил 5% дека е ефикасно, но не знам кој производ да го купам..

2. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.875
    Допаѓања:
    83.237
    Миноксидил мислам дека може да препише дерматолог, не сум упатена дали може да се купи на своја рака. Мислам дека е ефикасен, меѓутоа имам читано како луѓе се жалат дека состојбата пак се влошува кога ќе прекинат со терапијата. Нека зборне со некој дерматолог за ова, најсигурно ќе му кажат што и како.

3. veris

veris Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2023
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    1.647
    го гледам во зегин и другите онлајн аптеки може слободно да се нарача. Знаеш машките какви се, каков доктор како дерматолог.. Знам дека е тоа најсигурно ама..... затоа сакав јас да се информирам да помогнам. Сепак ти благодарам.

4. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.301
    Допаѓања:
    11.888
    Мора цел живот да се користи, инаку пак паѓа косата. Ама е најефикасен. Не е безбеден ако се има животни.