мене во бременоста не ама сеа откако доам почна мнооогу да ми пага матичната ми ги препорача фитовал капсулите а имало и шампон.
Мене против опаѓањето на косата ми помогна еден спреј кој сосем случајно ми го препорача една другарка кога се најдовме во муабет . Резултатите се повеќе од задоволителни затоа што косата прекина да ми паѓа за 80%. Премногу ми се допадна и нема да прекинам со користење . се вика Ревитин и го има во Зегин аптеките, едноставно е одличен
I mene isto mnogu mi pagase i kupi eden sampom samo ne se sekavam kako se vikase go imat po aptekite pobaraj go , go znaat oni vo kafena opakofka e i mene mi pomogna bev isto i na dokotr mi rekoa deka trebe da zemam nesto za zelezoto da mi se pojakne , mozebi e od toa .. i so ovie dve raboti mi pomogna sega veke ne mi paga tolku mnogu
ај ако не те мрзи стај линк од тој спреј , ото го барав на нет и неможев да го најдам под тоа име “ревитин“, незз не ми отвара такој спреј
И јас го имам овој проблем, денеска фризерката ми препорача некој шампон од Зегин, одел во комбинација со 10 витамински ампули. Не ми текнува на името. Го има ли некој користено? Да ми каже дали има ефект, ако нема да не го купувам за џабе.
кај напрај трихограм во која болница и колку време имаше проблем со косата оти и јас имам ама незнам околу 60 до 70 влакна во ден ми паѓа ама некако мие отенчена во репчето незнам дали е загрижувачки
Значи незнам што се не пробав од нај различни шампони до нај различни витамини,користев и ад капки и пантенол и масло чичково и рицинусово и џабе беше се ги пиев неколку месеци и мерц дражеи никакво подобрување немаше! сега сакам да прашам дали некој ги има пиено овие витамини natural welth не можев да најдам слика во црно шишенце се со жолто исто и со лист од коприва и орев си ја плакнев косата и ништо се надевам нешто од ова ке ви помогне на вас кои ви паѓа
Бабинска помош од мене. Ќе ставите рицинусово масло, 9 лажици со 9 чешниња (ако така се викаа) лук (рендани), додека да дојдат до точката на вриење. После ќе го ставите во стаклено шише 24 часа (два дена) на дневна светлина на тераса, да поприми сончева светлина. Потоа ќе го ставите на суво и темно место, и секое миење, по 45 минути ќе го држите на глава втриено на коренот. Проверено.
„Кликајки“ си, случајно наидов на една слика што ми го привлече вниманието: Разгледав и коментари и повеќето се заинтересирани па еве и овде да го споделам. Се надевам дека некому ќе му помогне.
Исто и јас,поради опаѓање на косата од бременост зедов фитовал...Многу сум задоволна од фитовал капсулите и фитовал шампонот и пресреќна бидејќи се повлече ужасното опаѓање на косата