Откога се породив косата ми паѓа во праменови, ама буквално. Дури ми е загрижувачки. Денес кај фризер ми ставаа ампула, ама немам јас време и нерви тие да ги ставам на коренот после секое миење, па земав ревлонов шампон. Едвај одвоив 700 денари за шишето, многу ми се виде, ама морам да пробам. Велат ефикасен бил, па ќе пишам искуство.
Подолг период ми пага косата но бидејки имав многу густа коса не обрнав внимание на тоа,Но во последно време стана многу видливо дека губам многу коса , во паника побарав на форумов некои искуства па ги купив шампонот АЛПЕЦИН Ц1 ја мијам косата 2 пати неделно но не гледам некое подобрување .
Alpecinot ti e samo perenje pari , go koristev i jas , kupiv 2 sampona po 500 i nesto denari , i nistoooo , probaj so fitoval ili so sampon od luk so ampuli
Девојки косава многу ми паѓа и веќе почна паника да ме фаќа.. Не знам што да правам.. Ок и период е сеа нели, но сепак се што ви помогнало споделете.. Само што купив шампон од рецепт против првут е и против опаѓање.. Се надевам ке ми помогне.. Доколку сте го користеле пишете искуство.. Иначе ја скратив косата пред некој ден, но сеуште исто.. Секое искуство е добредојдено
Девојки кажувајте некој совет оти уште повеќе сум испаничена и исплашена.. само на тоа мислам.. Денеска зедов нов шампон од Афродита од лук ми рекоја бил добар.. и една вработена таму многу и беше опадната и се имала пробано ништо не и спречило.. ме доиспаничи мислам..
Procitav na doktori.mk edna statija za opaganje na kosata po poragaj i me fati panika,ako ne se tretirala nemozela sama od sebe da se obnovi..a mojava paga vo prameni kupista celi,e kakov tretman sto da pravam sto da i stavam
Ne ,nesum,do treti gi piev vitaminskite sto mi bea i za vo bremenost,i eve eden mesec ne koristam nisto posto neznam sto bi mi bilo pametno,a tie moze da se pijat dur se doi?,pretpostavuvam tableti se,nesum slusnala za niv
и кај мене паѓаат цели праменови. Кога ја плакнам косата полни раце коса, кога ја сушам исто така, тогаш ја чешљам бидејќи ако ја чешљам мокра цела ќе ми падне Ужас е! Па и би требало да не ја држиме врзана бидеќи на тој начин коренот уште повеќе слабее и не може да диши кога косата е стегната, а тоа е невозможно со мало бебе, непрактично, па и ризично со купишта влакна, ќе му влезе во уста некое влакно. Почнав со тој шампон што го постирав погоре, ама рано е да речам, тек неколку пати ја исправ косата. Ако не делува ни јас не знам што ќе се прави. Што е тоа биотин?
Јас ги немам пиено , ама има слики на гугл од пред и потоа и има резултати. Секој може да ги пие , читав дали може да ги пијат и жени што дојат , имаа пишано дека може , ама најдобро е да се консултира со лекар.
Скоро два месеци ми паѓа косава. Зедов и писвки квасец и шампон од афродита од лук, ама нема некој резултат, дали дека една недела само користам и земам не знам, косава уште ми паѓа и почнав да се грижам. Имам бујна коса ми е страв да не ми се изретчи мислам без коса ќе останам ако продолжи вака да ми паѓа.
Ne mozes da imas efekt od edna nedela koristenje,a od afrodita ni jas ne sum zadovolna,go koristam veke mesec ipol i nema nekoi pozitivni rezultati,a stavav i ampuli vo nego.Utre ke gi zemem merz tabletite,tie poveke mi pomagaa.Pivskiot kvasec dali go stavas na kosata ili pies apcinja od pivski kvasec?