Dali koga pravis pauza od nego povtorno pocne da ti pagja kosata?Jas dodeka go koristam mi e super,ne mi pagja i mnogu brzo mi raste,samo sto prestanam da go koristam,povtorno sum na pocetok i pak pocnuva da pagja
@Lady Phoenix Како си со терапијата? Задоволна од спрејот? Јас денес си ги купив капсулите Rigenforte од Зегин,ми кажаа дека најефикасни биле(баш кај една од аптекарките имало + резултати).Ќе видиме како ќе се покажат по 1-2 месеци. Плус,морам со домашните маски да зачестам.Планирам и Ревитин спрејот да го купам,ама денес го немаше во тие аптеки што побарав. Знај некој каде го има?
Терапијата уште ја применувам, освен капсулите, а косата ми паѓа помалку и од што е типично за овој период. Се спасив.
Pa ko napraviv pauza pocna povtorno da mi pagja oti pocnav da gi smenvam samponite ama sega super mi e duri go koristam
Да ве прашам колку влакна отприлика ви паѓаат послем капење? И дали е нешто лошо ако ти се скубнат 2-3 влакна Оти мие ептен толга и на све ми се запнува а ептен ја чувам Незнам??совети?
Дали сте пробале маска од квасец, лажичка шекер, јајце и мед? Јас ја пробав и искрено после 2 3 месеца покажа резултати. Не само што косата престана да ми паѓа туку и влакното ми стана погусто.
Моето искуство е со шампон од коприва во кој ќе ставите Б комплекс. Почнав да го користам за да ми порасне косата побрзо, но забележав дека и квалитетот на влакното значително се подобри и веќе не забележувам влакна кои паднале наоколу.
Djabe koristam inekcija so sampo od kopriva obicen i piam b kopkeksi b6 o dve nedeli isto mi pagaat kraevite vlakna i mi se reci napred malku kosata sto da pravam lek ima kazete ve milam
Piev pred mnogu godini,nenormalno me teraa na jadenje a rezultati nikakvi ni za kosa,koza,nokti a skapi bea Rebeka togas gi reklamirase.
Mojata isto,nitu ja feniram ni lak ni gel od strav da ne ja ostetam uste tolku.Primetiv koga sum pod golem stres na pernica,niz doma se e vlakna.Mi preporacaa cink da pijam ne deka ke mi bide pogusta tuku samo da ne opagja.
@joy1 Ти мислам спомна нешто за еден шампон од Виши? Или грешка сум? Ако е тој, брка ли работа или да не си ги фрлам парите за џабе? Значи шампони од коприва и б-комплекс не врши веќе работа кај мене... Морам да земам нешто појако. Пола коса ми ја нема, почнаа дури и да ме прашуваат што се случило. Едит - @LivingGlam сега те прочитав и тебе, искуство од Виши шампонот? Мислам, вака по неколку месеци, дали има подобрување?
ne ne.Od vishy koristam za protiv prvut od LR zedov sretdstvo okolu 30 evra ama ne vredi za tie pari iskreno a ja mrsi kosata