На државно се направи мајка ми. Одвај закажа термин. Лапароскопски беше и не плати ништо бидејќи е крводарител. Ама после тоа плати за испитувањето на отстранетиот дел.
Zdr ke moze li da mi preporacate dobar dr za operacija na zolcno kese imam kamenja I treba da se operiram
I privatno I drzavno oti ne sekoj dr se nafaka mene da me operira radi prethodnite operacii na stomakot
Prasav na taa klinika kolku otprilika bi me kostala kaj niv operacijata i ne mi kazaa mi rekoa samo individualno e individualno da megutoa oni sígurno imaat nekoja priblizna cena od da receme tolku dotolku pari
Dobra sum Mila súper pominav na operacijata vo petokot vcera me pustija doma laparoskopski bese sum Imala I vospalenie na zolckata koe za sreca navreme e fateno ne e prosireno gospod me e cuval od toa da ne se prosire i da ne pukne zolckata
Поминало значи, браво. Штом била лапароскопски и опоравувањето е брзо. Уживај си сега, заврши голема работа
Da da sega ne utre tuku naredniot vtornik ke odam za koncite da mi gi izvadat i controla da mi napravat i tolku
Здраво дали знае некој дали операција на камен во жолчка прават во државна или градска на приватно и која е цената