Операција на жолчка

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од T-A-N-J-e-T-o, 25 септември 2012.

1. Ellyy

Ellyy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    388
    Да и јас сум задоволна од цел персонал, сите сестри достапни во секоја секунда, чисто дури и тоалетите хигиеничарките не ги оставаат непипнати. Анестезиолозите ми оставија одличен впечаток, те смируваат пред операција те опуштаат со разговор и шега пред се па по операцијата бдеат над тебе. Искрено погледот кон дигестивна конкретно ми се промени.

На Iki lepi и bookslover им се допаѓа ова.
  2. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.694
    Допаѓања:
    6.082
    Баш те читав пред некое време дека чекаш долго термин. Со лесно заздравувањето :hug: И јас собирам искуства, да соберам храброст да ја извадам, па сподели како помина :D

На Ellyy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ellyy

Ellyy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    388
    Фала ти, мој совет реши ја со време фаќај термин, или ако не ти е баш итно нека те стават на листа за чекање ако некој се откаже да те уфрлат. Искрено јас со кредит си ги платив тие 800 евра ко попче зошто мораше и немав друга опција повеќе петокот ме примија, саботата операцијата беше по сабајле, неделата сабајле ме пуштија. Болки нема дека си под седативи освен притисок чуден и незгодно за лежење само на грб. Подобро да не ве стануваат ако гасот не ве мава на рамена, ако ве боцка во рамена подобро е да пешачите полека и полека да вдишувате низ нос а да издишувате скоро скроз да ги празните белите дробови низ уста така гасот побрзо ќе го исфрлите (беше совет од тик ток видео) и мене многу ми помогна. Не е страшна операцијата а ни пост оперативно колку што мава на психа дека одиш на операција, и стравот од самиот збор операција.

На Inaa Ina и TheFriend им се допаѓа ова.
  4. Inaa Ina

Inaa Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2016
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    6
    Колку пари е операција на жолчка во 8ми септември?