Опишете го партнерот(карактерни особини и надворешен изглед)

Дискусија во 'Врски' започната од Alesii, 21 јули 2012.

1. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.307
    Невидлив :inlove:

На Kimberly11, Feminka22, Elf и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.291
    Допаѓања:
    21.352
    Неам засеа, ама ја замислувам отсекогаш емпатична, искрена и лојална. Физичкиот изглед не ми е менува многу, ама најмногу гледам по очите, тука обрнувам внимание. xD

На Elf му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Acronia

Acronia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2021
    Пораки:
    1.222
    Допаѓања:
    4.490
    Да нема кур.

4. poi

poi Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2019
    Пораки:
    1.196
    Допаѓања:
    2.402
    Мојот лепотан е висок, со мало стомаче, има кафена коса и преубави очи. Најубаво на неговото лице е насмевката, а особено попратена со ококорените очи во мене, му блескаааат. :lol: Карактерно е многу добра личност, иако вака на фаца изгледа грубо. Ме сака, ме чува и до сега секогаш ми бил и ми е најголемата поддршка. :l: Искрено низ што се' поминав последните 2 години, да беше друг одма ќе ме фрлеше мислам. Ама не, тој знае да сака и кога сака некого го сака со цело негово срце, би убил за саканата личност. Е ама ако му стапнеш на живци знае и лош да биде, лесно е избувлив. :punch: Сака да им помага на тие што им е потребна помош, секогаш е добронамерен. Меѓу најдобрите другари му се кучињата, особено неговото лепотиче. Душата ми се топи кога го гледам како ја игра и како таа му се радува. Навистина има добра душа, а кога ќе ме гушне цела се топам. :$:inlove: Па не можеш да кажеш дека е ладно во негова близина кога тој зрачи целиот со топлина. :sun: