Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опишете го партнерот(карактерни особини и надворешен изглед)

Дискусија во 'Врски' започната од Alesii, 21 јули 2012.

1. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.306
    Невидлив :inlove:

На Kimberly11, Feminka22, Elf и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.702
    Допаѓања:
    19.155
    Неам засеа, ама ја замислувам отсекогаш емпатична, искрена и лојална. Физичкиот изглед не ми е менува многу, ама најмногу гледам по очите, тука обрнувам внимание. xD

На Elf му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Acronia

Acronia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2021
    Пораки:
    1.222
    Допаѓања:
    4.487
    Да нема кур.

4. poi

poi Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2019
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    2.397
    Мојот лепотан е висок, со мало стомаче, има кафена коса и преубави очи. Најубаво на неговото лице е насмевката, а особено попратена со ококорените очи во мене, му блескаааат. :lol: Карактерно е многу добра личност, иако вака на фаца изгледа грубо. Ме сака, ме чува и до сега секогаш ми бил и ми е најголемата поддршка. :l: Искрено низ што се' поминав последните 2 години, да беше друг одма ќе ме фрлеше мислам. Ама не, тој знае да сака и кога сака некого го сака со цело негово срце, би убил за саканата личност. Е ама ако му стапнеш на живци знае и лош да биде, лесно е избувлив. :punch: Сака да им помага на тие што им е потребна помош, секогаш е добронамерен. Меѓу најдобрите другари му се кучињата, особено неговото лепотиче. Душата ми се топи кога го гледам како ја игра и како таа му се радува. Навистина има добра душа, а кога ќе ме гушне цела се топам. :$:inlove: Па не можеш да кажеш дека е ладно во негова близина кога тој зрачи целиот со топлина. :sun: