Опсесија: Сегашната девојка на бившиот

Дискусија во 'Врски' започната од m2m2m2, 11 март 2011.

1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Опсесија:сегашната девојка на бившиот

Абе срцки, има причина што е бивш нели? Нека ги јаде некоја друга моите трошки, баш ме брига. Јас си гледам мене да ми е убаво, а тој може да крши глава. :)

2. blond.bunny

blond.bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    122

Jas nemozam da recam deka ne ja mrazam k****** na bivsiot zs ona go iskoristi to so sme od razlicen grad pa da mu se pikni.Ne ja krivam celosno zosto i kopileto moe bivsio ako bese tolku verno nemase da mi pravi gluposti zad moj grb.Ama ne sum do tolku opsednata zosto znam deka koga ke me vide pak ke mi padne pod noze ;)

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731

Опсесија? Никако. :)
    Да разграничиме, тој ми е бивш, што значи било и поминало. Нема што да се интересирам за него или па уште помалку да се опседнувам со неговата сегашна девојка. Залудно трошење на време и нерви. Кога ставаме крај на нешто, го оставаме во минатото...

4. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.846
    Допаѓања:
    4.302
    Имам коментирано еднаш али не дадов став на мислењево... Значи... опсесија да ми е девојчето - НЕ... а да ја жалам зашто знам со кој лудак ќе си има работа - ДА ;)

5. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.617
    Допаѓања:
    8.374
    не може да ти е опсесија ако не размислуваш повеќе за него. јас бившиот си го закопав пред повеќе од две години ама сепак го гледам често бидејќи од исти места на живеење сме и од како раскинавме си нема фатено женска така да и да сакам не можам да се замарам.

6. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    :D

Кај мене е друг случајот изгледа дека таа е опседната со мене :?: .

Еве ме мене со нови доживувања ...

Сегашната на бифшиот си е она дете за мене . Не надмено сега јас као 8) ... него такво си е . И онака јас уште не завршив со него има неплатени сметки кај мене тие да му ги наплатам па нек си *бе матер после со која сака колку сака ;) . Значи строго професионално НО ЛоВе :!: и (не мислам на пари )
    Девојчето ми прати порака уште кога се фатија да ме прашала нешто, да му дадам совет :D како што кажав дете .
    Едит сменила боја на коса као мојава :lol: . Абе се превртев од смеење кога видов значи фриз , шминка ... Полека но сигурно идол му станувам . Само прашање на време е кога ќе има постер мој во соба :wasntme: .
    Пази интелегенција наместо да дели скроз на скроз од бифшата таа сама прави да се потсеќа на мене :geek: .

Инаку што се однесува до мене воопшто не се замарам нит ја манијачам на фејсбуци нит не знам што индиферентна сум скрос ... И време помина , и ако некогаш ги имало чувства исчезнале . Далеку од очите далеку од срцето не за џабе рекле . Сеедно ми е со која е и вака и така само како што кажав јас да поентирам па марш од Животецов ... :devil:

На La.Reina.Del.Sur му/ѝ се допаѓа ова.
  7. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Хахаха...како јас да сум го пишала ова...

Истово ми се деси...Типката значи ако имаша 0,2 е*ани грама мозок, немаше сигурно така да постапи...Фризура, облакање, леќи стави (смајлиштосекрсти), почна да ме мањачи што носам па и она таква идеше...
    Што и беше фората нз...Сега со месеци нити сум ја видела нити сакам да ја видам... Дали се уште заедно или не, не ме интересира воопшто. ама тоа цело лето што ме копираше и што нон-стоп се трудеше да изгледа како мене нз што фора и беше...
    А мене баш ич не ми е гајле :D 8)

8. thegirl2

thegirl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    39
    прво се нервирав и ми беше криво ама сега скроз го избришав од глата шо си сакат нека си прат ич не ми е гајле :D

9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.539
    Допаѓања:
    78.661
    Не ми е опсесија, убаво девојче, личи на мене, нека им е со среќа мада некако не им оди како што гледам.