Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опсесија: бившата на партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од annnni, 27 март 2010.

1. m-m-m

m-m-m Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    СЕ ИЗВИНУВАМ.. вака- нема никоја посебна случка но бидејќи нивната врска траесе долго имам слушнато дека сеуште чуствува нешто кон неа.

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Епа за да не те мачат сомнежи во врска со тоа, седни и разговарај со дечко ти. Ако има сеуште чувства кон неа, раскини му. Неможеш ти во животот да бидеш ничие рамо за плачење. :)

На christina и ivce2000 им се допаѓа ова.
  3. m-m-m

m-m-m Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    благодарам...

4. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Ne se zamarajte so bivsite na vasite deckovci.Osven ako ne ste sigurni deka skroz ja ima zaboraveno,a i da ne ste -so fajde od toa.Samo ke bidete opsednati bez veze i ke trosite nepotrebna energija.
    Ama ako ste sigurni deka TOJ E TOJ ,i deka ve saka samo vas ,eeeeee togas gordo so nego za raka,nasmeani,pregrnati, :* itn... pa koga kje pominete taka pred nea ]:) da pukne od ljubomora a ne vie da se zamarate za bivsi.Naprotiv bivsa e bivsa-namesto da se zamarate so nea taa energija iskoristete ja da mu pokazete na decko vi kolku ste posebni i kolku vredite :)

На sea-star и ivce2000 им се допаѓа ова.
  5. maa

maa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    38
    Jas ja podrzuvam Offspring :)samo taka nema da imas nerascisteni misli vo glava

6. CrazyInLove

CrazyInLove Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Јас не сум многу љубоморна, ама сакам да ги знам сите негови бивши какви биле, и на фб до сега најдов 4 :D:D само од љубопитност го правам тоа, само една ме нервира најмногу, најверојатно што таа му е најблиску :worried::worried:

7. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Не се замарајте со бившите, ќе ви се уништи врската! Никое машко не сака да зборува за бившите, затоа што токму тоа се БИВШИ! Не си ја загрозувајте врската, освен ако не ви даде причина ТОЈ, а не ТАА!....

8. ivce2000

ivce2000 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Бившите секогаш ќе ги има и ќе постојат, затоа што и ние сме дел од тие бивши на нашите поранешни момчиња. Не се оптоварувајте со такви работи, ако дојде до некои ситуации решете ги на мирен начин и гордо со крената глава, зошто никоја не е повредна од вас, и треба себе си највеќе да си се сакате. :)

9. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Бившите се вечна опсесија на секоја девојка...Ја знам девојката пред мене,ја демнеам на фб :lol: ,чисто од љубопитност,со неа бил пред 1 година,немам потреба за паники,љубомора,ама ај сите го правиме тоа... :)

10. smileyy

smileyy Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Не сакам да се замарам со бившите негови, но ЕДНА премногу ме иритира. Има дечко типкава, а цело време трча по мојов. Знам дека ја одбегнува ама не можам да го поднесам ова. И најтрагично од се таа почна да ме емитира. :clap: И тоа премногу очигледно. Не можам ништо да и речам бидејќи таа најмногу живее со другарите на дечко ми, а воедно и тие сакаат ние да се скараме :(
    Сепак уште ништо нема успеано да не оддели, но оваа ситуација ме излудува ;(

11. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Не им се замарам ич пошто не можам ни да кажам дека му се "бивши"...може "бивши мувачици". Ама има едни 2 на жуљ ми се многу ме нервираат, не дека он ги регистрира или нешто ама они ко напст се на почеток ептен ми се мешаа у врска...гускиии...Ја ги само провоцирам и интересни ми се им се смеам кога ќе ги видаам и они ќе пукнат многу ме мрзат хахах...Провокатор по професија

12. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Јас сум се нашла во двете ситуации. И со мене да се опседнати, и јас да се понашам како опседната :)
    За првиот случај песнава :) ---> http://www.youtube.com/watch?v=9_hKXk2qSuw
    За вториот случај гледам да не се оптеретувам толку, сепак ние сме сегашните тоа е најважно. Сигурно има причина што се бивши, а како и на секоја ми се прават филмови. За сите оние кои премногу се оптеретуваат ви им кажала да уживате, со време се си се покажува. Не си правете сами проблеми. :*

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  13. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Две бивши девојки на мојот дечко се во друштвото |( Едната се фати со поблизок негов другар замислете која глупост, а другата со еден подалечен. Многу ми е безврска кога ми се во близина ми иде да ги избркам. Знам дека е глупаво, и попрво на нив треба да им е глупаво затоа што се бивши и што направиле идиотизам што се фатиле со друг од истото друштво, ама... не ми е сеедно, ќе излажам ако кажам дека ми е. :x

14. Bibko

Bibko Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    41
    Љубоморна сум на неа-да ама во нормални граници.Следам се што се случува ги држам очите 16 на број :D сепак се трудам да не и давам преголемо значење

15. fragolina

fragolina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    13
    Ме нервира самиот факт што девојката воопшто постои,но тоа е типот си имал живот и пред мене. И пред да го запознаам јас - живеел. Всушност не ја ни познавам ништо лошо ми нема направено таа ама ете сепак ме нервира тој факт дека постои. Очите 16-ка да,задолжително! Ама сепак тоа е дополнително трошење енергија! Дали е за џабе? Не знам останува да видиме. Сето ова на некој начин ми ствара нервоза и се трудам да не мислам на тоа едноставно се опуштам и уживам. Ама кога ќе ми текне уфффффф! Налет!

16. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    eeeeeeeeeeee јас имам една идиотка не ја знам да ја знам теско нјзе му прака писма на маз ми пораки па се јавува без бр сто глупости а не сака да свати дека е веке зенет и јас се нервирав си имав проблеми со маз ми мислев дека ме вара и тој за да ми доказе дека е само мој отиде во полиција и ја пријавил хахах и сега веке не ми е гајле па и да се појави некоја др :lol:

На Keyt му/ѝ се допаѓа ова.
  17. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    не сакам да ја правам важна пред маж ми, но се однесувам ко да не ми е проблем ич бившата,
    ама да ви кажам искрено ако ја гледам, носот ќе и го скршам!

сега за сега немам проблем ама ако се појави или пак некоја друга xеxееееее...

18. Keyt

Keyt Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    13
    ееееееееееееее ................. БИВША!!!! :worried: :worried: се ежам кога ќе го слушнам вој збор!!!!! Ама ми е гајле од бразил е УБАВА пред се!Ама не се нервирам оти он е тука со мене и е мој еднаш додека бевме во врска му се јави и му лафаше на англиски демек не може да го заборави и дека го сакал уште тадури и email порачиња му праќаше хехехеххехе.....проста :D Ама кога и ја дознав email адресата лом ја направив ама на нашки на македонски за да се чуди шо ја снашло на крај и пишав FUCK YOU BITCH :D Деее беее ја снема од тогаш ама дозна дека дечко ми веќе ми стана мажуленце ке си пукне од мака :D баш ми е мило уфффф лелееее колку ли само нервози имав со неа кога ке ми текне ауууууу :worried: ама ете тоа шо е мое си дојде а за бившите не се замарајте оти секое минато е поминато :P

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    На моменти и јас се оптеретувам со неговите бифши! Едноставно ме нервира фактот на неговиот живот пред мене, ептен бурно си живеел... Си контактира сеуште со некоја бифша на ФБ, но секако јас сум секогаш информирана за нивните разговори. Имаше една се каеше што раскинале бла бла бла му изјавуваше на некој начин љубов и тоа преку ФБ Боже мили.И фино лепо му кажав на мм дека ако се случи тоа уште еднаш-ја бришам и од кај него и од кај мене од пријатели.Плус не знам кој и беше филмот што и мене ме додаде за пријателка на ФБ.А да, да не заборавам,типката е мажена и си има синче,а се пушта на мм :@ простачка !
    А за поранешната сопруга негова ич не се грижам, само ја сожалувам што кутрата покрај таков прекрасен маж кој и пружал се што таа ќе посакала-не била задоволна. Сега таа мене ми завидува ! ]:)
    Нека пукнат душманите :lol: :rofl: ]:)

На pufi-cufi му/ѝ се допаѓа ова.
  20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.447
    Допаѓања:
    91.784
    Си ги знаеме и јас неговите и тој моите. Често се шегуваме за нив. Една негова се вика Божанка па често му ја пејам-Божанче викни ме во станче :lol: Тој ме зеза кога ќе види пополн дечко зашто бившиот со кој бев додека не бев со него е така малце дебеличок.
    На тој полниот исто ги знам бившите и едната сега ми е многу добра другарка. Не се оптеретувам со бившите, ниту пак тој. Иако не муе сеедно што сум во исто друштво со едниот.