isto i mojot decko. ama ete gledas te nerviraaa, i sigurno nie poveke go iskazuvame toa i tie znaat i mislis deka niv ne gi nervira toaa? sto nie i fizicki i psihicki nekogas se sporeduvame so nivnite bivsi?
мОЈОТ ДЕФИНИТИВНО Е ОПСЕДНАТ....ако мене ми е интересно,и тоа е опседнат само што сум била со оние убавите според него,и кога ќе виде некој таков само ќе рече-ЕНЕ ТИ ТАМУ ЕДЕН ЖЕСТОКИ МОМАК!!!!
me iznasmea annni ama pak toa e dokaz deka i maskite se slicni kako zenskite samo poretko go pokazuvaat toa, znaat da go pritaat vo sebe...
И ТОА КАКО,АМА АКО,ШТОМ СЕ ЉУБОМОРНИ ТОА ЗНАЧИ ДЕКА НЕ САКАТ САМО ЗА НИВ,АМА ЉУБОМОРАТА ДА БИДЕ ВО НОРМАЛА-МОЛАМ,ЗОШТО ИНАКУ,ЌЕ ТРЕБА ДА ЗАВРШИ НЕКОЈ ОД НАС НА ПСИХИЈАТРИЈА...
Леле што е ова? Јас се сметам за најљубоморната личност на светов, ама за несреќа имало уште многу вакви како мене... леле за каде сме? own:
па така него како,мора да си покажиме љубов и со љубомората таа е непходна ако ја нема тогаш не се сакаме....
A jas mislev deka sum edinstvena sto tolku bila opsednata so bivsata ama gledam nesum inaku jas nesum onaka do tolku ljubomorna ama ovaa bivsa neznam detektif me naprai ama gotovo prestana
Не да не сакам, ич не сакам... само да ме знаете каква сум... па да бил некаде каде што имало некоја девојка... го седнувам како на обвинителна клупа и барам детали за се што се случило, па макар и тоа да било некое 12годишно девојче. После тоа откако ќе се преиспитам самата, знам дека сум бетар од ретардирана, ама што да правам? Таква сум и не можам да се сменам, колку и да сакам...
Колку најдолго ви траел еден сексуален чин (додека свршил партнерот)? Јас мојон не можам да го стигнам После 2 часа секс ми вика дека би сакал уште да продолжиме, ама прекинуваме бидејќи после тоа нема да можам да одам
мојот еден час најмногу,малку сме пасивни,не сме толку диви,онака некогасш... а и тогаш тоа трае 15 мин,зошто одма свршуваме...