Сум го почувстувала тоа чувство кога женската на бившиот е опседната со тебе! Таа веќе ни не е во врска со мојот бивши и уште е опседната со мене ... не разбирам.... туку прави некои лажни профили на фб ... навистина ненам со која цел ...
хахаха ма не се нормални девојки,значи си одела со него и крај завршило било поминало,не се опседнувајте! сите ние имаме некои изгубени љубави,па што сеа ќе се трескаме од земја дали фатил друга или не,или па уште да не спомнувам ќе се обидувам да му ја расипам сегашната врска!НИКОГАШ! еве мене што ми се деси,мојот дечко е надвор од државава,и нема пристап до интернет,пред неколку дена на профилот се појавија постирани две слики од него и една девојка како се гушкаат,залјубени до немај каде,па статус,леле хаха падавичење јави ми се те молам те сакам и покрај се...мислам алооо! јас разбирам дека девојкава го сака,ама малце контрола треба нели! и што постигна девојката,ништо! сликите се трганти,и никој не е повреден освен она! не знам сто да кажам мене не ми е сфталиво тоа понашање! ајде коментар ве молам ЧД поздравчееее
уопште не се замарам . бивша значи била и поминала ,покрај тоа знам дека немала никакво значење во неговиот живот тоа е тоа
За мојот сегашен дечко незнам многу околу неговоро минато,бившите,бидејќи подолго време беше во друг град сега дојде и откако дојде со мене е.Инаку бивша како бивша не би ја гледала како секоја,но не и како некоја Не сум имала некој проблем околу ова за да дадам пример,но со девојката на еден мој бивши абее што да ви кажам постојано го носеше на места каде што јас бев,што и беше филмот не знам но смешна беше навистина,а јас пак од инат го гледав како да и ја распалам омразата да види бивша ли сум што ли сум јас Нивната врска за кратко време заврши но таа и ден денес кога помине до мене,ќе ме лупне со рамо демек како ајде де небитна си а да сум небитна не би ме забележала па да ме турне со тоа рамо
Многу многу многу се замарав со тоа,ама кога сватив дека само живците си ги губам и ништо не добивам со тоа престанав.А сега кога ке помислам на тоа време си мислам каква глупачка сум била што сум се замарала со небитни фаци.Тој е со мене и мене ме сака веќе 5 години
Кога не се замарам со неа таа ќе искочи во непогоден момент со некој скрен повик, смс и ми иде да ја фатам и да ја треснам од земја еднаш засекогаш!
Јас не сум била опседната со бившата на партнерот.. бидејќи ги знам сите негови бивши, ако можам да ги наречам бивши типките со кои одел по една недела и ги изневерувал со уште две-три во исто време.. и по тоа што знам за нив.. знам дека биле само за ебавање за ништо повеќе... Курви ахахахахаа Е сега пошто јас сум му бивша на дотичниот за кој сега пишувам.. курвите од мои бивши другарки па не знам што се не измислија за мене и што се не напраја за мене и што се кажаја за мене.. во периодот кога бевме скарани.. дури и му наместија едно курвиче .. на челото и пишува дека е курвиче , легнала со пола град.. само и само за да полудам од помислата мојот бивши со кого се плетка.. но ништо, на крај тој ме молеше 4 години така лесно со курва не се заменуваат алоо , после три месеци пак бевме заедно... и во периодот додека бевме скарани а тој џоа одеше со таа курвата секоја вечер со мене беше в кревет, имавме супер секс секојден во кревет по три-четири пати па прв ми беше тој тоа го знаеше и затоа ме сакаше најмногу , сакам да кажам ја изневеруваше курвата со мене ДАМИТЕ ИМААТ ПРЕДНОСТ, КУРВИТЕ ЧЕКААТ!!!! Иако сега не сме заедно кога ќе се присеќавам.. се смеам на цел глас бидејќи сум среќна! Сакам да кажам со мене како бивша и ден денес се замараат, и измислуваат работи поради кои и нашето пријателство иако бевме бивши се прекина, а јас не.. барем една да беше поубава од мене бе!!!! коа ќе видам слика на фб со некоја не можам коа ќе ме замени со некоја пичка е тогаш ќе се замарам, сега за сега ништо..
Сакаш да кажеш дека девојките со кои што твојот дечко спиел додека одел со други девојки и ги изневерувал биле курвички? Тогаш што си била ти кога тој изневерувал некоја друга девојка со тебе? Или само заради тоа што си имала само еден не те прави курвичка? Многу навреди девојче, а не се погледнуваш себе си. Нема да те направи повеќе човек тоа што со погрдни зборови ги нарекуваш тие девојки ами те прави еднаква со нив, затоа што се спушташ на такво ниво.
Тој изневеруваше девојка која легнала со милион луѓе а ја изневеруваше со мене.. девојка на која тој и беше прв и со која тој одеше 4 години и која од тие 4 години 2 и пол години немаше секс со него. Мене не ме прави курва тоа што сум имала секс со него додека тој не бил во најдобри односи со мене, мене не ме прави курва тоа што сум имала секс со единствениот човек со кој сум имала секс во животот и кој ми бил долго годишен партнер.. нејзе ја прави курва тоа што легнала со сто мажи а не била во врска со ниту еден од нив!!! Јас не се чувствувам како курва.. пошо само со него и со никој друг сум немала секс.. да не се случеше тоа што се случи со нас двајца можеби и ќе бев во брак со него и да ТОЈ ЌЕ МИ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИОТ СЕКСУСАЛЕН ПАРТНЕР ВО ЖИВОТОТ! Патем, и сеуште ми е единствениот... Инаку, за разлика од нејзе која ја изгуби невиноста на свои 15 години јас ја изгубив на 21 година. И да знам се за нејзе бидејќи ми беше другарка.. и немој молим те.. ама немој да ми кажуваш дека кажувам тешки зборови и да се погледнам себеси. Јас за нејзе сум светица. И не се срамам да кажам пред сите дека во цел мој живот сум имала еден сексуален партнер...
Е добро и што ако си имала само еден сексуален партнер и тоа замисли на 21 год. ?! Тоа светица ли те прави, а останатите се расипнички и ороспии!? Ма немој ..
Ама не те прави па и светица тоа што си легнала со еден, а си го правела тоа додека тој одел со друга девојка, ме разбираш? Јас не те осудувам, ама пред да покажеш со прст и да наречеш некого курва погледни се себе си, од каде знаеш дека и таа не спиела само со него, од каде знаеш дека спиела со повеќе луѓе? Така зборат другите нели? Ете и за тебе збореле милион глупости само за да те скараат со дечкото, а во твојот случај не биле вистинити работите што ги збореле за тебе. Па можеби и не се вистините работите што ги зборат за другите девојки кои ти ги нарекуваш курвички. Јас не ти попувам сеа тука ти што да правиш туку ти беа многу невкусни коментарите па сакав да ти укажам на тоа.
Чекај, како „се` уште единствен“? Па нели си верена? 29 години имаш, вереникот ти е фин, добар, супер богат дечко, и се верил со тебе без да имате секс??? Јас трипувам или....?
Па другарка ми беше.. знам се за најзе.. читај во првиот пост.. се ми кажуваше дури и за големината на пенисите на тие со кои легнала... thelittle17, не реков дека сум светица пошо сум легнала само со еден.. реков ЗА НЕЈЗЕ СУМ СВЕТИЦА. Да, моира... така е.. не сме имале секс сеуште..
НАЈМИЗЕРНО нешто ми е опсесијата за бившите на партнерите. Како прво таа е минато, вие сте сегашен пар и нема што да се враќате на минатото. БИВШАТА не се ни замара со идната девојка на некој со кој била во врска, не знам ставрно што е толку... па ОПСЕСИЈА па... болна работа и смешна...
Толку грди зборови во пост до сега не бев прочитала. Условување со “курвички“ поради љубомора или...?! Жално е што сега и ти си една од тие бивши, покрај се не те “сакал“ доволно изгледа. И од каде си сигурна дека и тебе не те изневерувал и дека не си му била само за секс?