miss-hell на своите 29 години мислам дека треба да бидеш малку посериозна и да не применуваш такви увреди како курвички курва и ред други глупости... кога сме веке до курвите што те прави тебе тоа што си легнала со зафатен тип?ако она е курвичка,ти не си?постапката која си ја направила те прави да,се извинувам али толко много простотилок у еден пост и од една личност први пут гледам ....навистина жално на своите 29 год,а размислуваш како 13
и ти не си опседната со типкава аааа? ти си многу повеке одколку што мислиш,која некултура и простотилок еј ,ја со еден она со 100
Lugje a kazete mi jas sto da pravam, glava nemozam da krenam od segasnata veke zena na mojot bivsi!!! Devojkava ne me ostava na mira! Bev vo vrska so nego 5 godini, ne go sakav veke i jasno mu dadov do znaenje, ne te sakam! se razdelivme, imav drug decko posle nego isto podolga vrska, na nego ne mi ni teknuva znaci zaboraviv deka postoi, aj da kazes da se mesam vo nivniot odnos ok, ama vaka??? zbori za mene svasta, od lazni profili me bara na fb, site nejzini drugarki i prijatelki mi prakaat pokani za prijatelstvo, se rasprasuva po moi prijateli kade sum, imam li nekogo, abe katastrofa, mi se smaci veke od nea, nemam mir, ke mi dojde na kraj preku glava da im napram od inaet problemi u brak!!! abe sramota kako moze lugjeto tolku da nemaat dostoinstvo [mod-kirilica:1w34t70j][/mod-kirilica:1w34t70j]
Овај текст не ми наликува на тоа дека го пишувала некоја ДАМА.....додуша секој има различни критериуми за тоа како изгледа една ДАМА..........
Па што не го побараш бившиот и да му кажеш да ја замоли сопругата да не те малтретира повеќе.....според мене тоа би било добро...тој сигурно не знае што се случува па можеби ќе и ги стегне конците малку .....а замисли и него истото да му го прави .....
Спојлер баш и не изглеа како да не си опседната со бившите...повеќе знаеш за нивниот интимен живот, него ли тие самите БТВ не те сакал најмногу зашто ти бил прв, туку зашто си му давала тук така додека одел со другата...си се ебавал типот на сегде, додека вие ку*вички сте се викале И оди провери си интимно здравје, пошто од толку ку*ви со кои идел типот, па се еба*ал со тебе, не дај боже да си прикачиш нешто...
Знаеш, не ти е лоша идејата. дај додека имам уше нерви да превземам нешо, зашто во спротивно ке биде закачена работава стварно претера . а не ми се вреуе дека тој може да знае нешто. Леле немој па ептен проблеми да им направам, ке и ја искубе косата хихихи . Па на крај краева баш ми е гајле, само да престане да ме замара. Лелее женава ке ме замрази уште повеке
Со мојот сегашен дечко влеговме во врска претерано брзо истиот ден кога раскинав со детето што одев 2месеци се смував со сегашниот со кого сум во врска скоро 1год. но и тој исто како мене со мене се смува а имаше само 2дена од како раскина со девојката со која беа 1месец. Се се случи некако на брзина кога почнавме да излегуваме заедно, откако се фативме сите негови другари кој уште не знаеја за неговата нова врска цело време го прашуваа пред мене зошто раскинавте бевте убав пар и слично, таа уште го сакаше него, а тоа беше причина за таа да е моја целосна опсесија. Се случија многу непријатни настани во првите месеци јас бев болно љубоморна и опседната со неа, иако многу го криев тоа од него тој свати и разговаравме убаво за тоа што таа значеше за него што јас какви беа работите со неа како со мене.. и едноставно тоа ми помогна да се ослободам од таа опсесија. Разговорот и појаснување на работите секогаш помага да се ослободиме од секакви опсесии, сомнежи...
Ех, да би бивше биле добре, не би биле бивше Што има да му ја мислам за Петкана што одела со мојот дечко и била опседната со мене? Па одела-минато свршено заборавено. Дечко ми пред мене немал долга емотивна врска, се некои врскички од по 1 месец чисто ради забава. Секој има по некој бивш, не може да имаш само еден (добро има и такви), но ајде сеа ќе се замарам пред 5 години со која бил и дали ја сакал и ред други работи. Сега со мене е? Убаво ни е? Ондак?
Девојко ти имаш сериозен проблем штом мислиш дека си најдобра на свет а уште повеке што себе си се сметаш за ДАМА а се изразуваш на ваков начин.Волку навреди до сеа немам видено и навистина е жално што се сметаш себеси над другите само затоа што си имала еден партнер.Верувај НЕ си ништо подобра од таа што имала и 100 ако е културна и воспитана вредна и образована девојка.Знаеш како викаат трај-прај никогаш за никој неможеш да знаеш што правел кога ке се изгаснат светлата а како испага работава во последно време најголемите "светици" се најголеми "курви" (како што ги нарекуваш ти) бидејки глумат пред сите и се прават недопрени и зборат од љубомора за сите девојки како не чинат и не знам што праат само колку да си го попунат денот или евентуано да го истресат гневот што нивниот дечко ги оставил за некоја таква ( секако секоја чест на искрените девојки не викам дека сите се глуматорки).Да си била толку асална немало да те откачи дечково и да се плетка со такви неморални девојки. А бидејки видов по твои други постови каде велиш дека си верена и ке се мажиш за некое време за дечко кој ти е одбивен и не можеш да се замислиш со него бидејки сеуште го сакаш бившиот мислам дека немаш право за другите да кажуваш какви се и да ги судиш а уште помалку да им упатуваш навреди. со оваа твоја постапка каде го лажеш веереникот дека си заљубена во него а во себе не можеш да го поднесеш секој допир и нежност што ти ги упатува верувај си каде -каде ПОНЕМОРАЛНА девојка од "курвиците " бидејки ако не поише човек знае на што е со нив па макар и да е секс за една вечер а ваквите како тебе тешко на тие што ке живеат со тебе ептен тешко. Бери памет имаш 29 години и среди го гневот во себе бидејки нема далеку да стигнеш верувај !!
знаци стварно сум опседната со бившата на дечко ми....во врска сме скоро 2 години...со неа претходно беа заедно цели 7 години иииии се десило со се десило ттаму незнам што раскинале...сега таа вејке е мажена има и дете...но неможам самата помисла на неа ме иритира....нон стоп помислувам на неа многу ме нервира...некогаш кога сме со дечко ми заедно дури и помислувам дека бакнувајки ме мене мисли на неа....тој несака никогаш да му ја спомнувам....а таа стално ми 0иши демек како сте каде излегувате ова она се само да дознае нешто за дечко ми....стварно неможа да ја извадам од памет премногу ми иде на живци.....сакам да непостои таа за мене....што да правам...
а од каде па таа има контакт со тебе !? и колку години имаш ? сепак мислам дека тој чим е со тебе 2 години навистина сака да биде со тебе и доволно е за ти да му станиш вистинската а помислата на неа да му биде само еден обичен безоемоционален спомен ...
Па да многу сум оспедната со бившата,одеа скоро една година таа му се скара и по една недела си фати друг и уште си оди со тој другиот а овај мојов си остана со скршено срце и ми требаше доолго време да му влезам под кожата и да му покажам дека пак можи да сака... за среќа типкава нема фб инаку по цел ден би дремела на незиниот профил да видам што е каква е што има таа што немам јас...едноставно болест знам каде живее знам кој хороскопски знак го има едноставно се што можам да дознаам дознавам,апа кога ќе ја видам во живо ми се иди од кожа да си избегам би сакала да сум невидлива и да ја меркам од глава до пети ! -.-
јас се знам со неа пошто братму на дечко ми се зема со моја дртугарка а тогаш тие се уште беа заедно и така се запознавме....и таа ме адд на фб...и сеа....а инаку јас имам 19 години а тој 25
Бев на времето многу опседната сега кога ке размислам поубаво не вредело тоа затоа што,дечко ми премногу се трудеше да ми докаже дека ме сака и дека не го занимат веке како што вели тој тоа што поминало веќе не се враќа до душа јас не го подржувам тука во животот ништо не е сигурно и не вели не или никогаш повеќе не знаеш што може да се случи,јас бев многу пати вадена од такт од една негова бивша.Што ли не правеше да не раздели какви ли не завери правеше тука таму бев понекогаш слаба и сакав да се откажам и се нервирав,и 300 други проблеми правеше и само кога ке останев сама и ке си кажам сама зарем ке и го пружиш тоа задоволство зарем ке се предадеш,и не не се предадов останав на нозе до крај не и го пружив тоа што таа го сакаше да бидам сама и дечко ми да биде сам и да и остане нејзе патот слободен али кој и го дозволува тоаа.Морам да признаам дека тука ми помогна дечко ми да го поминеме тоа заедно, едно што ме радува е тоа што таа не е од мојот град и што не ја гледам па слушнав и дека се мажела мило ми е за тоа и дека веќе никогаш повеќе нема да ми прави проблеми.Но едно треба да знаете никогаш не се предавајте !
Сме си зборувале за бившите, но, не сум опседната со истите. Дури и да комуницира со нив е во ред, нели, сепак се девојки со кои поминал мигови што го правеле среќен. Но, сепак, има некое чудно ѓаволче во мене..
леле незнам зошто така ми се сличува.Значи се нервирам од самата помсла дека пред мене тој некоја друга бакнувал.Ме нервираа таа помисла.Знам дека ме сака сега бидејќи јас сум првата девојка која ја однесол дома ја запознал со родителите.Како јас да немам минато па само неговото ме мачи ах ах пусти женски маки
Нормално е да си љубоморна и да помислиш на тоа. Но ако сега сте заедно, среќни и никоја освен тебе не му е важна, тогаш не се грижи многу.
gingerchild и јас така размислував се до пред некое време кога мазот ми се сретнал на улица со бивсата(оделе некои 4год која сега исто е мазена и има дете) и после таа средба таа му писа порака на фб демек секогас ке го сакала...... е сега веке го немам тоа наивно размислување...сепак цувај си го тој сто е до тебе и не му допустај многу да не зажалиш позз