Пф па да била добра и асална нема да му биде бивша на партнерот.Така да нема тука што да се збори бивши = срање .
А ти пред партнерот си немала момче ? Прв ти е? Ако не, размисли дека и ти си нечива бивша. Во ред е да не се замараш со бившата на партнерот зошто не си одговарале, ете нешто не успеало, ама да не се замараш зошто не била асална и била срање е најголемата глупост што една девојка може да ја изговори. Сама себе си се навредува, зошто нели по нејзините гледишта и таа самата не е асална и е срање.
Најголемата казна за сите бивши ја даваме самите со еден голем ИГНОР. Дечко ми ја игнорира, не ја споменува, не му значи, не ја ни погледнува и тоа е најголемата казна за неа и за сите околу неа, па што има јас да му ја мислам? Ме турнала, ме погледнала, ми превртила очи.. океј е женска, јас не сум крива што ти е бивши, така требало да биде. Јас немам бивш дечко, само онака бивш муватор, ама ептен ми е на игнор пошто никогаш не сум имала некакви чувства према него, а и сите машки ги игнорирам, немам потреба ни да ги погледнам кога немаат значење никакво за мене...
Dodeka tie ne se zamaraat so mene ne se zamaram ni jas . Kratko kazano - ne diraj lava dok spava . Bivsata na bivsiot , otkako uspea da go smota nego , se obide i so mm da napravi takvo nesto , i pokraj toa sto nie vekje imavme malo bebe . Si dobi sto zasluzi i od togas navednuva glava i bega od nas .
Не се замарам со ниедна бивша на мојот партнер. Ама затоа ситуацијата кога јас сум бившата е обратна. Побрзо тој ќе ме преболи од колку неговата сегашна девојка
Секој има бивша-бивш. Пред нас секогаш постоела некоја сите имаат минато и тој и јас. Најдобро е да не се чепка таму. Не се замарам со бившите негови ни па сакам некоја да се замара со мене.
Ако некој некому бил бивши низ животот не значи дека тие истите биле срање или не знам какви по твојот вокабулар. Секој си ја бара среќата некаде низ животот, ако не пробаш, не доживееш, не искусиш нема да знаеш што би било најдобро за тебе наспроти твојот карактер и перцепција нели?! Нормално е човек да искуси за да оспознае права личност за себе и својата иднина на која што би биле плус минус на иста брановита должина. Да така бившите не се никакво срање од луѓе и во било кој случај, бившите се само една лекција, спознавање, искуство на луѓето низ која што соживуваат истите.
Не ми се опсесија бившите на маж ми. Една од нив му е пријателка на фејсбук. Не му правам проблем заради бившите.
kazano bivsata e bivsa po svoja zasluga, ako sega e so tebe toa e tvoja zasluga koga ke vides deka tvojata e pogolema od nejzinata ke go doznaes i odogovorot, zaludno neka ne zivee vo vasite misli kuckata sto vi ja rasipuva segasnosta
Хм бивша/бивши. Кучка? Чекајте бе,и ние сме значи за некоја Кучки. Реално глеано малце chill и не се смарајте со бивши.Да биле добри не би биле бивши им се знае местото. Јас до душе не му ни ги знам бившите на дечково мој,а и не се ни замарам зашо ако тој има малце памет не би дозволил како до сега така и од сега некој бивша да ни се умеша. (не се ни умешале до сеа) бивши со стил бе хахах
Јас имам еден проблем,добро неможам да го наречам баш проблем ајде да кажам интересна ситуација. Имав дечко одевме 2 год имавме бурно раскинување и конечно се тоа заврши,едвај се откачив. Секоја негова девојка ме адднува на сите социјални мрежи,ама баш буквално секоја.Некогаш не ни знам дека таа е со него додека не забележам дека ме follow на инстаграм и снап и сварм.Ова не е случај со една девојка буквално со сите што бил после мене ова се случува. Сега пред некое време на инстаграм ме додава една девојка случајно отварам и гледам слики со него.Пред два дена ми врти со скриен број и ми се заканува како јас треба да се тргнам од него и слично.Јас имам дечко еве веќе година дена сум со него,ниту се замарам ниту вртам на бившиов ниту пак се мешам било како. Незнам што е паметно дали да игнорирам или да му се јавам на него и да кажам да прекине да ме збори на сите негови девојки зошто ова е болест.
Што и да каже човек ќе згреши. Можеби ако игнорираш не би ти пречеле повеќе. Или пак состави си некој филм и прави си интересно.
Можам да замислам колку ти е глупава ситуацијата. Мислам дека ти треба да му кажеш него да си ја чува устата затворена и да му пратиш една слика со твојот дечко. Какво дете ! Колку треба да е очаен тој за да му кажува за тебе на новите девојки, ОМГ ! Мислам дека само така ќе престане тоа лудило или па со некоја закана од твојот дечко. Многу малоумни машки имало бе, леле
Ne im davam tolkava vaznost na visited, no moram da priznam deka imase eden kratok.period koga neznaev kako da se odnesuvam da ne go potsetam slucajno na nea, da ne go rastazam, navredam I slicno. Se toa so ogromen akcent bidejkji bivsa mu e PSIHOPAT.Bukvalno pshihopat koj ne dozvoli toj da odi na 18ti rodenden kaj pomalata sestra bidejkji imalo devojki ..ili pak psihopatka koja se truela so tableti koga raskinale.. napagjala devojki koi ''go gledale'' I slicno..
Definitivno!! koga pocnavme da odime mi se zakanuvase deka kje me ubie I takvi gluposti se iznaslusav I sfativ deka edinstven lek za takvite e IGNORE.
И јас се сметам за најљубоморна. Во врска сме 7 месеци скоро. Уштр од почеток си мислам дека ме изневерува а он никогаш пред мене не ни бил заљубен. Ми даде и пасворд од фб,буквално сум сигурна дека ништо не прави ама доаѓам до тој степен да му читам стари разговори и да се нервирам и напнувам. Се плашам да му дадам слобода да не направи нешто,ама се плашам и да го притискам пак да не направи нешто.